Twee gratis demo’s van Metro Redux

thumbnail

4A Games en Deep Silver hebben vandaag twee uitgebreide speelbare demoversies uitgebracht van Metro 2033 Redux en Metro: Last Light Redux voor Xbox One, het videogame- en entertainmentsysteem van Microsoft en PlayStation 4. De demo’s kunnen nu gedownload worden van de Xbox Games Store en PlayStation Network.

De demo’s maken optimaal gebruik van de ‘Trial’-functies van de new-gen consoles en spelers kunnen de eerste hoofdstukken van beide games spelen. Als ze vervolgens de volledige versie aanschaffen, kunnen ze hun opgeslagen gegevens gebruiken om het avontuur naadloos voort te zetten.

De Trial van Metro 2033 Redux bevat de eerste acht hoofdstukken, tot het eind van ‘Dead City’. De Metro: Last Light Redux Trial bevat negen hoofdstukken, tot het eind van ‘Theatre’. In beide gevallen vertegenwoordigt de Trial-versie ongeveer een derde van het complete spel.

“We voelden ons al vereerd door het succes van Metro Redux op de nieuwe consoles”, zei Dean Sharpe, CEO van 4A Games. “Met deze trials willen we iedereen de kans geven om kennis te maken met de unieke wereld en post-apocalyptische sfeer van Metro. Geïnspireerd door de originele shareware-versie van Doom, besloten we zoveel mogelijk van de game weg te geven.”

Wereldwijd zijn meer dan 1,5 miljoen exemplaren van Metro Redux verkocht. De compilatie ‘Metro Redux’ voor PlayStation 4 en Xbox One heeft nu in verschillende landen meer verkocht dan het originele Metro: Last Light voor PlayStation 3 en Xbox 360 – een ongekende prestatie voor een ‘Remaster.’ Volgens de recensieverzamelsite Metacritic is het ook de hoogst beoordeelde game van Deep Silver.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box