Trotseer het angstaanjagende onbekende in Battlefield 2042

thumbnail

Electronic Arts en DICE hebben vandaag Battlefield 2042 Season 6: Dark Creations onthuld. Het intense nieuwe seizoen gaat op 10 oktober van start en voegt heel veel nieuwe content toe aan de game, waaronder een gloednieuwe map, meerdere wapens, gadgets en gameplay-verbeteringen. De content die invloed heeft op de core-gameplay is beschikbaar voor alle spelers als onderdeel van de niet-betaalde Battle Pass van Battlefield 2042. Spelers kunnen extra cosmetische items ontgrendelen via de premium Battle Pass. Daarnaast is Battlefield 2042 van 12 tot 16 oktober gratis te spelen op alle platformen.

In Season 6 neemt de strijd een ongunstige wending als No-Pat-soldaten gevangen worden genomen en door een snode organisatie voor experimenten worden gebruikt. De strijd vindt plaats in de Buiten-Hebriden van Schotland waar spelers het gevecht met elkaar aangaan op de nieuwe map Redacted. De map is geïnspireerd door populaire maps uit eerdere delen in de reeks, waaronder Operation Locker (Battlefield 4) en Operation Metro (Battlefield 3). Redacted is de eerste map in de reeks die zich volledig binnen afspeelt en waar intense claustrofobische vuurgevechten plaatsvinden.

Season 6 bevat ook een arsenaal aan nieuwe wapens en gadgets waarmee geëxperimenteerd kan worden. Met zijn geoptimaliseerde draagbaarheid en prestaties is de VHX D3 een waardevolle aanwinst voor gevechten op korte en middellange afstand. Voor gevechten op korte afstand is het semiautomatische en zeer nauwkeurige L9CZ-pistool genaamd Laugo Alien zeer geschikt. Ten slotte beschikt het G428-geweer over uitzonderlijke precisie en aanzienlijke schotkracht. Aan het repertoire van gadgets zijn de Ammo Pouch en Health Pouch toegevoegd. Deze twee gadgets stellen spelers in staat om hun squad te helpen wanneer de dood nadert. Tot slot is het dynamische tweepersoons transportvoertuig genaamd YUV-2 Pondhawk**** toegevoegd. Hiermee kan snel ondersteuning bij objectives geboden worden.

Naast deze nieuwe content worden er in Season 6 ook verschillende quality-of-life-verbeteringen toegevoegd. Zo komen er Aim Assist-verbeteringen voor console-spelers om de eerlijkheid van cross-play te verbeteren. Verder wordt de Recon-klasse gebalanceerd en worden er verbeteringen in het rijgedrag doorgevoerd, waaronder het draaien van een tank, de algehele besturing van straaljagers, snelheids-/zwaartekrachtaanpassingen en nog veel meer.

Neem hier een kijkje om meer te weten te komen over Season 6: Dark Creations. Klik hier voor meer informatie over de gratis toegangsperiode van Battlefield 2042 van 12 tot 16 oktober. Voor meer informatie over de verschillende edities van Battlefield 2042, ‘Dubbele Versie’ voor aankopen van current-gen-edities, acties voor EA Play- en EA Play Pro-leden en alle andere details bezoek je de website van Battlefield 2042 of volg je de game op YouTube, Twitter of Instagram.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx