Trials of Mana meer dan miljoen keer verscheept en digitaal verkocht

thumbnail

Square Enix Ltd., maakt bekend dat Trials of Mana, de full-3D remake van de geliefde klassieker, wereldwijd meer dan een miljoen keer is verscheept en gedownload. Om deze mijlpaal te vieren, heeft het team voor de fans een gloednieuwe illustratie uitgebracht, waarop de kleurrijke cast van personages het succes van de game vieren.

Trials of Mana werd oorspronkelijk in 1995 als Seiken Densetsu 3 uitgebracht in Japan en is een volledige hd-remake van het derde deel in de klassieke Mana-serie. De game dompelt spelers onder in een onvergetelijk avontuur vol spannende gameplay, heugenswaardige personages en snode schurken. Door zelf een gezelschap samen te stellen van drie uit zes unieke personages, vormen spelers hun eigen avontuur, waarbij ze de klasses van hun personages kunnen upgraden naar sterkere vormen, meer dan 300 verschillende vaardigheden kunnen leren, en een wereld vol geheimen en mysteriën kunnen ontdekken. Daarnaast kunnen spelers na het voltooien van de game een spannend nieuw speelbaar hoofdstuk ontdekken dat niet voorkwam in de originele versie. In dit nieuwe hoofdstuk kunnen spelers gloednieuwe klasses ontgrendelen en een krachtige nieuwe dreiging het hoofd bieden.

Om de 25e verjaardag van de originele game te vieren, werd onlangs Patch 1.1.0 uitgebracht voor Trials of Mana. Deze patch is goed voor diverse content-updates en extra’s, zoals de nieuwe  “No Future”-moeilijkheidsgraad, aanvullende New Game Plus-opties en meer.

Trials of Mana is verkrijgbaar voor Nintendo Switch, het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en Steam. Ga voor meer informatie naar www.trialsofmana.com.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  263
  18 dagen geleden

  Vond Trials of Mana zo leuk dat ik hem meerdere keren uitspeelde voor de verschillende eindes.Angela is mijn favoriet vanwege al de magische krachten die ze later krijgt.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x