Trek je racepak vast aan voor Codemasters’ DTM Race Driver 3: Create & Race

thumbnail

Met ‘s werelds meest krachtige auto’s en legendarische circuits, waar je ook maar naar toe gaat, race je je naar de top in Codemasters’ DTM Race Driver 3: Create & Race™. De echte race fan kan een pitstop maken op de site om de nieuwe video te bekijken op www.codemasters.nl/createandrace (in Downloads).

Exclusief ontwikkeld voor de Nintendo DS™ en vanaf nu verkrijgbaar. DTM Race Driver 3: Create & Race™ gebruikt zowel de Nintendo DS stylus als de Nintendo Wi-Fi Connection. Spelers kunnen de Nintendo DS stylus gebruiken om tracks te ontwerpen in de innovatieve en intuïttieve Track Designer, hun auto’s te personaliseren om het vervolgens tegen de wereld op te nemen door middel van de Nintendo Wi-Fi Connection.

Door de Nintendo Wi-Fi Connection kunnen maximaal 4 spelers tegelijk aan de startlijn staan en racen op elk van de 30 officiële world class race circuits** met elk van de ruim 20 auto’s*. Als spelers al hun eigen unieke circuits hebben gecreërd in de Track Designer, kunnen ze hierop een spel hosten en genieten van het leedvermaak wanneer hun tegenstanders van de baan vliegen in de gevaarlijk geplaatste haarspeldbochten.

DTM Race Driver 3: Create & Race™ is de ultieme portable racegame en vanaf nu verkrijgbaar in de winkel, exclusief voor Nintendo DS. Met de Single-Card Play mogelijkheid om te delen met tot maximaal 4 spelers heeft zelfs de meest doorgewinterde racefanaat uren intensieve race-actie in het vooruitzicht. Kijk voor de volledige lijst met beschikbare auto’s en circuits op www.codemasters.nl/createandrace.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx