Transformers Universe onthult twee nieuwe strijders

thumbnail

Vandaag zijn 2 strijders die in de game Transformers Universe voor zullen komen onthuld. Het gaat om Sparkscape en Diabla.

Spelen met vuur

Sparkscape is met turbo geladen en op een missie. Hij laat verschroeid zand en de geur van verbrand rubber achter in zijn smeulende kielzog.

Als hij zijn vapor gun erbij pakt, spuwt hij vuur met de woede van een vulkaanuitbarsting. Let op dat hij niet de enige fanatieke fan van vuur op het strand is, hij gaat nergens naartoe zonder zijn reparatieset. Immers, hij wil niet opgebrand zijn, voordat hij zijn stempel heeft achtergelaten.

Duivel met een doel

Diabla, berucht om haar corruptie en onbetrouwbaarheid, is een aartsvijand van het hele Autobot leger.

Ze lijkt klein en bescheiden op het eerste gezicht, maar vijanden die te dichtbij komen zien hun systemen falen, hun Energon gedepolariseerd worden en een handmes in hun mainframe geplant. Ze moeten ook twee keer nadenken, voordat ze haar op een afstand willen raken, een fractie van haar raketlanceerder kan een ploeg Autobots op 100 meter afstand neerhalen. Informatie van de voorzijde van Diabla schildert haar af als een duivel met een doel.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box