Transformers Universe onthult twee nieuwe strijders – en start vroege BETA inschrijvingen

thumbnail

De tijd komt steeds dichterbij. De tijd om je metalen te testen. De tijd dat Transformers Universe de deuren opent voor een selecte groep die mee mag doen aan een exclusieve, vroege BETA die dit weekend begint. Deze eerste gesloten early access BETA speelsessie wordt strikt gecontroleerd en om hieraan mee te kunnen doen moet je je NU inschrijven. Dit is een unieke kans om bij de eerste groep spelers ter wereld te horen die een hands-on ervaring krijgt met de gloednieuwe Transformers Universe. Om je echt warm te laten lopen voor de BETA, introduceert Jagex twee nieuwe Transformers strijders, nog voordat de closed BETA van start gaat – Front-Line en Conduit. Deze nieuwe Transformers karakters zijn exclusief voor Transformers Universe en de enige manier waarop je met ze kunt spelen is door deel te nemen aan het close BETA programma dat dit weekend start.

Wie zijn nu eigenlijk de nieuwe karakters waarover je de leiding kunt nemen en waarmee je grote schade kunt aanrichten? De eerste is Front-Line, een grote Autobot brawler. Hij is de eerste die komt en de laatste die gaat, in ieder gevecht. Hij is een huurmoordenaar met een instinct voor chaos. Gewapend met een mini-pistool, bijl en hamer om aan te vallen, is dit de bot die je zeker niet moet uitdagen.

Conduit is een Decepticon, die deels genezer en deels moordenaar is. Hij staat volledig in contact met zijn donkere kant en, hoewel hij in staat en voorbestemd is om te genezen en zijn bondgenoten door te laten vechten voor hun doel, bestaat er geen enkele twijfel over de dodelijkheid van zijn aanvallen.

Als jij deel wilt uitmaken van het closed BETA programma, meld je dan nu aan. De BETA gaat dit weekend live en de toegang wordt op “wie eerst komt, het eerst maalt” basis bepaald. Voor de gelukkigen die het halen, wacht een compleet nieuw universum…

Om je aan te melden en in aanmerking te komen voor de closed BETA ga je naar: https://www.transformersuniverse.com/signup en kies je bondgenootschap.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box