Transformers Universe onthult nieuwe strijders

thumbnail

Showdown is een ware sloper en favoriet van het publiek. Deze Autobot werd bekend door los te gaan op ‘Cons in de Kaon vechtpit’ tijdens de donkere dagen op Cybertron.

Showdown vindt altijd zijn weg naar het middelpunt van het slagveld waar hij een grote hit is samen met zijn kameraden, hij zijn schild deelt en de klappen opvangt voor de hele ploeg. Wanneer hij met zijn rug tegen de muur staat, zwellen zijn systemen aan en barst hij uit in een “Showdown Shuffle” en maakt hij van het gevecht een spektakel, waar je spatborden vanaf vliegen.

Mismatch, een angstaanjagende samensmelting van metaal, staat op het slagveld uitgedost in reserveonderdelen en vernietigende raketten in zijn granaatwerper.

Zijn minigun staat er bekend om oververhit te raken en in zijn gezicht op te blazen. Hij neemt er genoegen mee, omdat zijn vijanden de scherven hiervan ook proeven. Zodra de rook optrekt, zie je hem zoeken naar vitale onderdelen. De begrafenisrituelen voor de doden negeert hij, het enige dat hij ziet is tweedehands staal.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box