Transformers: Earthspark – Expedition – nu beschikbaar

thumbnail

Outright Games heeft vandaag, in samenwerking met Hasbro, TRANSFORMERS: EARTHSPARK – EXPEDITION gelanceerd, de eerste videogame die zich afspeelt in de wereld van de tekenfilmserie TRANSFORMERS: EARTHSPARK. De game vertelt een origineel verhaal waarin de iconische Autobot, Bumblebee, wordt geconfronteerd met een mysterieuze bedreiging uit zijn verleden. De game is nu verkrijgbaar op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc.

TRANSFORMERS: EARTHSPARK EXPEDITION brengt een van de meest historische entertainmentfranchises ter wereld naar de handen van een nieuwe generatie TRANSFORMERS-fans.

In dit avontuur boordevol actie vinden spelers Bumblebee op een missie om de schurkachtige Dr. Meridian alias “Mandroid” te stoppen terwijl ze vrij drie enorme biomes verkennen en opdrachten voltooien die ze krijgen van hun nieuwe bondgenoten genaamd de Terrans, een gloednieuwe generatie van op aarde geboren bots die oorspronkelijk zijn gemaakt voor de TRANSFORMERS: EARTHSPARK-animatieserie. Onderweg voltooit Bumblebee missies, speelt hij upgrades vrij en ontdekt hij verborgen gebieden terwijl hij fan-favoriete personages tegenkomt, waaronder Optimus Prime, Grimlock, Skullcruncher, Nova Storm en Skywarp.

TRANSFORMERS: EARTHSPARK – EXPEDITION lanceert met een aantal toegankelijkheidsfuncties om zelfstandig spelen voor meerdere generaties fans te vergemakkelijken. Variabele moeilijkheidsgraden, leesbaarheid van tekst en instellingsopties voor de besturing kunnen allemaal worden geïmplementeerd voor een volledig aanpasbare gameplay-ervaring. Om spelers in staat te stellen zich volledig te richten op het verkennen van biomes en het bevechten van vijanden, zijn er richtingaanwijzingen en een automatische camera ingebouwd, met aanwijzingen op het scherm om het bewustzijn van inkomende bedreigingen in de game te verhogen en gevechten op de voorgrond te houden.

Stephanie Malham, COO van Outright Games vertelt: “We zijn ongelooflijk enthousiast dat we eindelijk onze nieuwste game TRANSFORMERS: EARTHSPARK – EXPEDITION in handen kunnen geven van zo’n trouwe en toegewijde fanbase. We willen dat dit de ultieme TRANSFORMERS-ervaring wordt voor iedereen die van deze personages en dit universum houdt, ongeacht hun leeftijd. We kunnen niet wachten om te zien welke avonturen onze spelers met Bumblebee gaan beleven en we zijn onze vrienden en partners bij Hasbro erg dankbaar voor hun hulp bij het uitbrengen van deze spannende nieuwe videogame.”

TRANSFORMERS begon als speelgoedlijn in 1984 en heeft sindsdien de epische strijd tussen de Autobots en Decepticons naar film, televisie, stripboeken, innovatief speelgoed en digitale media gebracht. De TRANSFORMERS-franchise is een wereldwijde krachtpatser en heeft generaties fans bij elkaar gebracht in 10 speelfilms en talloze videogames, om een begrip te worden over de hele wereld.

Eugene Evans, Senior Vice President Digital Strategy en Licensing van Hasbro: “Outright Games zijn experts op het gebied van familie-entertainment en we zijn verheugd dat we met hen aan dit project hebben kunnen werken. TRANSFORMERS: EARTHSPARK – Expedition is een ongelooflijk getrouwe recreatie van de serie waar vele generaties TRANSFORMERS-fans het afgelopen jaar van zijn gaan houden. We zijn ontzettend blij dat de fans erin duiken en alles ontdekken wat de game te bieden heeft!”

TRANSFORMERS: EARTHSPARK – EXPEDITION komt vandaag uit op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en pc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx