Trailer toont hoe je je voertuigen kunt aanpassen in het komende Hot Wheels Unleashed

thumbnail

Mattel en Milestone presenteren vandaag de Customization-trailer, die toont hoe spelers de kleurstellingen van hun geliefde voertuigen kunnen aanpassen en hun Basement kunnen gebruiken om vrienden uit te nodigen en deel te nemen aan speciale uitdagingen.

Met de Livery Editor kunnen spelers hun wagens naar eigen smaak aanpassen voor een uniek en herkenbaar uiterlijk op de baan. Spelers kunnen zowel de Hot Wheels Originals als auto’s van echte merken voorzien van kleuren en vormen, om vervolgens hun creaties te delen met de rest van de wereld en de beste creaties van de community te downloaden.

Daarnaast is er een nieuwe race-omgeving aan de game toegevoegd: de Basement. Dit is een volledig aanpasbare ruimte die spelers kunnen inrichten met meubels en accessoires. Vervolgens kunnen ze een zo uitdagend mogelijke baan maken door de woonkamer, de keuken en de biljartkamer, als nieuwe manier om de pure race-fun van Hot Wheels Unleashed nog persoonlijker en bijzonderder te maken.

Hot Wheels Unleashed biedt spelers de mogelijkheid om met de auto’s te rijden alsof het de speelgoedversies betreft. De gameplay omvat spectaculaire races, een uitgebreid assortiment Hot Wheels-voertuigen met verschillende eigenschappen en zeldzaamheidsniveaus, die spelers kunnen aanpassen met verschillende skins, en adembenemende tracks op alledaagse locaties met speciale track-modules en interactieve items. De game biedt ook toegang tot een revolutionaire Track Builder die spelers hun eigen tracks laat maken in alle game-omgevingen, waarna ze die kunnen delen met de community, en een Livery Editor om zowel Hot Wheels Originals als de auto’s van echte merken mee aan te passen.

Ga voor meer details en informatie over pre-orders naar hotwheelsunleashed.com. Spelers kunnen #HotWheelsUnleashed ook volgen op FacebookInstagramYouTube en Twitter.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box