Topdealgames nu ook in Nederland

thumbnail

De Britse online game store Topdealstores.com LTD lanceert vandaag haar eerste webshop Topdealgames in Nederland. De shop biedt een zeer sterk assortiment, met alle nieuwe toptitels. Als openingsknaller is L.A. Noire al op de dag van hun officiële release beschikbaar en worden direct thuisbezorgd voor een prijs van € 44,94.

“Naast lage prijzen en een groot, actueel assortiment staat Topdealgames garant voor klantvriendelijkheid en service. Zo kan er online onder andere met iDeal worden betaald “aldus Stefan Smulders VP Sales Benelux. Binnenkort zal het moederbedrijf de overige betaalmogelijkheden zoals credit card toevoegen.

“Een doordachte infrastructuur die de volledige automatisering van alle webshop’s verzorgt, zal er mede voor zorgen dat elke klant veilig online kan bestellen “aldus Glenn Miseroy; Manager ICT Department in London”

Voordeligste online gameshop van de Benelux

“Topdealgames is ontstaan vanuit de groeiende behoefte aan games en de vraag naar scherpe prijzen,” aldus Maarten Brisko, VP & General Manager. “Door het rechtstreeks inkopen bij internationale leveranciers, in samenwerking met het Engelse moederbedrijf Topdealstores.com LTD, kan Topdealgames nieuwe titels tegen de allerlaagste prijzen aanbieden.”

“Topdealgames is nu actief in Engeland en Nederland en wordt deze zomer ook gelanceerd in Duitsland, Italië, Frankrijk en Scandinavië. Iedere gamer kan bij ons terecht voor de aankoop van games voor alle platformen – dus XBOX 360, WII, PS3, 3DS, DS, PC en PSP.”

Aanzienlijke korting

Op de site wordt door middel van handige ‘countdowns’ aangetoond hoe lang het duurt voordat een nieuwe game beschikbaar is. Ook wordt de taalversie vermeld, om verassingen achteraf te voorkomen. Uniek zijn de ‘Friends deals’. Wie vier games tegelijk bestelt, krijgt een aanzienlijke extra korting – handig voor wie met vrienden enkele games tegelijk wil kopen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box