TOMY en SEGA kondigen nieuwe Sonic the Hedgehog knuffel collectie aan

thumbnail

TOMY International Inc., de wereldberoemde designer, producent en marketeer van innovatief en kwalitatief speelgoed, heeft een overeenkomst afgesloten met SEGA of America Inc. Samen brengen zij karakters uit het Sonic the Hedgehog-universum als Club Mocchi- Mocchi-knuffels naar retail.

Op 23 juni 1991 maakte Sonic the Hedgehog zijn supersnelle debuut met de gelijknamige game voor de klassieke Sega Genesis-console. De held stond al vlug bekend om zijn waanzinnige snelheid, stoere uitstraling en de vele avonturen. Sinds zijn debuut is Sonic the Hedgehog een prominente pop culture verschijning geworden. Door de iconische gamefranchise, de spannende televisieserie en recentelijk het bioscoopsucces Sonic the Hedgehog is het blauwe stekelvarken uitgegroeid tot een wereldwijd geliefd icoon. Het snelheidsmonster is met een vervolg op de film en in 2022 een nieuwe Netflix Originals animatieserie: Sonic Prime, niet meer te stoppen. Over de afgelopen drie decennia nam Sonic verschillende vormen aan en dit jaar komt daar een nieuwe en unieke pluchen knuffel versie bij.

Het nieuwe Sonic-pluche wordt uitgebracht onder het TOMY-merk Club Mocchi- Mocchi- en bevat superzachte en knuffelbare karakters uit het Sonic the Hedgehog-universum.

“Sonic is een klassiek videogame karakter dat door de jaren heen veranderde in een geliefd lifestyle merk. Wij zijn zeer enthousiast dat TOMY deze waanzinnige karakters aan fans en verzamelaars, waar ook op de wereld, mogen aanbieden onder de vlag van Club Mocchi- Mocchi-”, aldus TOMY’s Director of Global Brands, Morgan Weyl. “De bekende look en feel van Club Mocchi- Mocchi- knuffels gaan er voor zorgen dat de stekels van Sonic veranderen in de meest knuffelbare stekels ooit.” Michael Cisneros, Manager of Licensing SEGA of America vult aan: “De reputatie van TOMY als het gaat om kwalitatief pluchen-speelgoed maakt het bedrijf niet enkel binnen de industrie bekend en geliefd, maar ook bij Sonic-verzamelaars. SEGA is erg blij dat we opnieuw een partnership kunnen afsluiten om zo samen een uniek assortiment Sonic the Hedgehog- knuffels te creëren.  Door de jaren heen hebben fans de verschillende versies van Sonic in hun hart gesloten en deze superzachte Club Mocchi-Mocchi- knuffels gaan de komende jaren hun lievelings pluchen speelgoed worden.”

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  patkick
  Lid
  247
  1 maand geleden

  Eigenlijk zouden ze voor de gein de eerste design van Sonic uit de film moeten uitbrengen als een knuffel. Dat was echt een trend op social media.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box