Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onthult Year 9 Season 1

thumbnail

Vandaag heeft Ubisoft het eerste seizoen onthuld van Rainbow Six Siege’s Jaar 9, Operation Deadly Omen. Dit seizoen introduceert Deimos, de eerste speelbare slechterik Operator in-game, verbeteringen aan de huidige anti-cheat-oplossingen, waaronder dataverboden op machine learning en betekenisvolle wijzigingen aan bijlagen en schilden die de tactische gameplay versterken.

Operatie Deadly Omen ontketent Deimos, een angstaanjagende nieuwe aanvaller uitgerust met de DeathMARK Tracker-gadget. De gadget onthult de precieze locatie van het doelwit als een live ping en de locatie van Deimos totdat de tijd van de gadget om is of er één wordt gedood. Tactisch gezien kan deze sonde worden gebruikt voor anti-roaming, het vermijden van vijandelijke flanken en om vijandelijke operators af te leiden. Deimos, een brutale operator, kan elke kaart besturen door de locatie van een vijand te bepalen. Deimos is een operator met twee snelheden en twee gezondheid, en zijn uitrusting bevat een AK-74M of een M5904A1 als primair wapen, met een gloednieuwe krachtige revolver, .44 Vendetta, als secundair wapen.

In seizoen 1 van jaar 9 zal Rainbow Six Siege strategisch spel en teamwerk blijven benadrukken als sleutels tot succes. Om de huidige meta in-game te veranderen om tactischer te zijn en meer impact op gadgets te hebben, zullen schilden vernieuwd worden en zullen belangrijke upgrades voor Attachments & ADS worden geïmplementeerd. Operation Deadly Omen is specifiek gericht op het balanceren van mechanica en operators voor meeslepende gameplay. Bovendien introduceert Jaar 9 Seizoen 1 een cruciale balansupdate voor de Japanse Operator Azami. Deze update is slechts een onderdeel van een evenwichtsinitiatief om ervoor te zorgen dat Siege competitief en aantrekkelijk blijft voor zowel aanvallers als verdedigers.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx