Tiësto wordt Europees ambassadeur DJ Hero 2

thumbnail

Activision Publishing, Inc. kondigde vandaag aan dat Tiësto, de hotste dj ter wereld, zal optreden als Europees ambassadeur en woordvoerder voor DJ Hero 2, de opvolger van de bekroonde en beste nieuwe videogameserie van 2009, DJ Hero. De voor een GRAMMY genomineerde dj verschijnt als speelbaar personage in de game, drie van zijn bekendste nummers (‘Come On’ vs. Diplo, ‘I Will Be Here’ met Sneaky Sound System en het gloednieuwe ‘Speed Rail’) staan op de mixlist en hij heeft ook twee nieuwe remixen gemaakt, exclusief voor DJ Hero 2. Wanneer het feest in Europa van start gaat op 22 oktober kunnen beginnende beat masters, zangsensaties en al hun vrienden faden, scratchen en samplen op Tiësto’s remixen van Adamski’s ‘Killer’ en Lady Gaga’s internationale superhit ‘Bad Romance’.

“Ik heb de eer gehad voor miljoenen mensen te spelen en heb met een paar van de grootste artiesten op de aardbol gewerkt, maar de Europese ambassadeur zijn voor DJ Hero 2 is wel een heel grote eer. Ieder kind droomt ervan om zelf in een videogame te verschijnen,” aldus het dancemuziek-icoon. “Europa is altijd pionier geweest op het gebied van nieuwe muziek en clubcultuur, en het is een geweldig gevoel om deel uit te maken van iets wat de opwinding van ‘s werelds grootste clubs naar de huiskamer brengt.” Aldus Tiësto.

Het lag voor de hand dat Tiësto werd gekozen om DJ Hero 2 te promoten in Europa: hij heeft samengewerkt met artiesten als Muse, Justin Timberlake, Jónsi van Sigur Rós, Flo Rida, Sean Kingston en Three 6 Mafia, opgetreden voor miljarden fans op de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Athene en als headliner gestaan op muziekfestivals als Coachella en Bonnaroo.

“Iedereen bij Activision ging uit z’n dak toen Tiësto zei mee te willen werken aan DJ Hero 2”, voegde Peter Royea, algemeen manager Owned Business Unit Europe, eraan toe. “DJ Hero was de populairste nieuwe videogamereeks van 2009 en met Tiësto aan boord als Europees ambassadeur zal DJ Hero 2 een nog breder publiek van muziekliefhebbers bereiken op dit continent.”

DJ Hero 2 is de ultieme mix van muziek en vrienden. Kom samen om te feesten met talloze nieuwe multiplayer-speltypen, zoals DJ Battles waarin dj’s het tegen elkaar op nemen in mixen die speciaal hiervoor geproduceerd zijn. Nodig ook zangers uit die dankzij de teksten op het scherm mee kunnen zingen of rappen en met Party Play op elk moment kunnen meedoen of stoppen. De soundtrack van de game bestaat uit 83 unieke creaties die alleen beschikbaar zijn in DJ Hero 2; de grootste dance-, pop- en hiphop hits van de hotste artiesten die iedereen kent en te gek vindt, geremixt door de beste dj’s op een splinternieuwe manier. Om je nog meer te betrekken bij de muziek is er veel ruimte voor creatieve input en kun je je eigen ‘draai’ aan het geheel geven met freestyle scratching, crossfading en sampling. Het spel heeft ook een nieuwe carrièregerichte Empire Mode waarin je begint als dj die net om de hoek komt kijken, om te eindigen als hoofd van een groot entertainmentimperium enkel en alleen gebaseerd op je succes als dj.

DJ Hero 2 nodigt alle nieuwe digitale diskjockeys dit najaar uit om plaats te nemen achter de draaitafels met een Party Bundle die een exemplaar van het spel, twee draaitafel-controllers en een microfoon bevat voor een vet feestje. Voor gamers die DJ Hero al hebben, de beste nieuwe videogamereeks van 2009, is DJ Hero 2 te verkrijgen als losse game en als Turntable Bundle met één draaitafel-controller en een exemplaar van het spel. De game wordt ontwikkeld door FreeStyleGames voor het Xbox 360 videogame- en entertainmentsysteem van Microsoft, de PLAYSTATION 3 en de Wii van Nintendo.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx