Tien jaar Heroes Dutch Comic Con groots gevierd met extra avond

thumbnail

Volgend jaar viert Heroes Dutch Comic Con haar tiende verjaardag. Het evenement, dat volledig in het teken staat van popcultuur, groeide in een mum van tijd uit tot de grootste comic con van Nederland. Het evenement opent twee keer per jaar de deuren voor een tweedaags programma, waarvoor meer dan 55.000 bezoekers afreizen naar de Jaarbeurs in Utrecht. Het naderende jubileum wordt groots aangepakt met de toevoeging van een derde dag. Voor het eerst worden de deuren niet alleen geopend op zaterdag en zondag, maar ook op vrijdagavond!

Het blijde nieuws is zojuist bekendgemaakt aan bezoekers van de wintereditie, dat net is afgelopen. Het is de eerste keer dat het evenement niet alleen op zaterdag en zondag, maar ook op vrijdagavond de deuren opent. Er wordt tijdens deze extra avond een unieke ervaring aangeboden met een aangepast programma, waarbij er plek is voor tienduizend fans. Het programma begint om 18:00 en eindigt om 22:00 uur.

“In tien jaar zijn we met Heroes Dutch Comic Con uitgegroeid tot de grootste comic con van Nederland. Elke editie kwamen er steeds meer activiteiten, hallen en bezoekers bij. Afgelopen zomer openden we voor het eerst het buitenterrein. Dat is nu een vast onderdeel geworden van het evenement. We zijn enorm dankbaar voor de grote hoeveelheid trouwe bezoekers die een toegangsticket kopen, waardoor de afgelopen 4 edities vooraf al strak uitverkocht waren. Daarom wilden we met het aankomende tienjarige jubileum iets bijzonders bieden aan onze trouwe bezoekers. Dit belooft een unieke ervaring te worden met activiteiten die echt alleen plaatsvinden op deze avond. Dit wil je niet missen!” vertelt Boet Havenaar, Head of Event.

Dit weekend trok Heroes Dutch Comic Con wederom 55.000 bezoekers. De allereerste editie van het event was met 22.000 bezoekers al meteen een succes. En de populariteit is in de afgelopen 10 jaar dus extreem toegenomen. Met de vrijdagavond opening willen we het 10-jarige bestaan feestelijk openen met bijzonder en exclusief programma. De intentie is ook om de derde dag structureel te gaan toevoegen aan de zomereditie. Stay tuned.

Kijk voor meer informatie op de website van de organisatie: dutchcomiccon.com.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx