Tickets voor TwitchCon Europe in Rotterdam zijn nu verkrijgbaar

thumbnail

Twitch, de interactieve livestreamingdienst, heeft aangekondigd dat kaartjes voor TwitchCon Europe in Rotterdam op 29-30 juni 2024 nu in de verkoop zijn. Dit is de allereerste keer dat het evenement plaatsvindt in Rotterdam. Het langverwachte evenement biedt bezoekers een unieke gelegenheid om hun favoriete streamers te ontmoeten en alle aspecten van de livestreamingwereld te vieren.

TwitchCon is het grootste evenement van het jaar in de wereld van livestreaming. Het evenement staat heel het weekend in het thema van verbinding, creativiteit, competitief gamen en plezier. Hier ontmoeten duizenden streamers, kijkers en merken elkaar. Naast het ontmoeten van beroemde streamers, biedt TwitchCon Europe meerdere podia, een volle beursvloer, interactieve workshops, IRL meet-and-greets, een tabletop gaming-ruimte en nog veel meer.

Voor een gedetailleerd overzicht van de activiteiten die bezoekers kunnen verwachten, neem een kijkje hieronder:

 • Het bijwonen van live product updates van Twitch op het Glitch-podium en het Kappa Cabana-podium, vergezeld van entertainment en live muziek.
 • Het ontmoeten van hun favoriete streamers en het vieren van de wereld van livestreaming met de vele aanwezige online community’s.
 • Het verkennen van de TwitchCon Loot Cave, waar exclusieve merchandise, waaronder speciaal ontworpen kleding, verkrijgbaar gaat zijn.
 • Het ontdekken van prachtige creaties van onafhankelijke gamedesigners in de Artist Alley, variërend van kunst tot sieraden.
 • Het bekijken van streamers en professionele spelers die het tegen elkaar opnemen in toonaangevende esports-titels op het Twitch Rivals-podium.
 • Het deelnemen aan workshops en panels die zijn ontworpen om bezoekers te helpen hun kanalen naar een hoger niveau te tillen en hun eigen community’s op te bouwen.

Ticketbezitters kunnen ook genieten van verschillende cadeaus, waaronder een unieke Chat-badge. Daarnaast krijgen alle Twitch Partners toegang tot het exclusieve Partnerfeest, de Partnerlounge en een speciale Partner Gift. Er is ook een speciaal cadeau beschikbaar voor officiële Twitch Affiliates.

TwitchCon Europe is verheugd om van Rotterdam zijn nieuwe thuis te maken. Als centrale locatie voor de Europese gaming-community en als populaire toeristische bestemming, vindt TwitchCon Europe dit jaar voor het eerst plaats in Rotterdam Ahoy. Het evenement keert in 2025 en 2026 terug naar diezelfde locatie.

Tickets voor TwitchCon Europe in Rotterdam zijn nu te koop via de website. Neem hier een kijkje voor meer informatie over TwitchCon Europe 2024 en volg Twitch op Instagram, X (voorheen Twitter) en TikTok voor de laatste updates en ontwikkelingen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx