THQ kondigt Big Beach Sports aan voor de Wii

thumbnail

THQ Inc. kondigt vandaag Big Beach Sports aan dat verwacht wordt wereldwijd buitensport actie te brengen voor strandgangers in de zomer van 2008. Momenteel in ontwikkeling exclusief voor het Wii systeem, Big Beach Sports zal gamers laten strijden in een aantal opwindende buitensporten inclusief American football, volleybal, voetbal, cricket, frisbee en jeu de boules direct op het strand.

“Big Beach Sports dropt spelers in een strand resort met een grote variëteit aan buitensporten om te spelen en te beheersen,” zei Randy Shoemaker, director, global brand management, THQ. “Sporten inclusief jeu de boules, cricket en frisbee maken hun debuut op de Wii en gecombineerd met meer traditionele games zoals voetbal, American football en volleybal, zal Big Beach Sports een aantrekkelijke titel voor het groeiende publiek van Wii spelers zijn”.

“De innovatieve Wii Remote controller heeft sportgames gerevolutioneerd, en heeft ons de speler laten betrekken als nooit tevoren,” zei Steve Dauterman, senior vice president van product development, THQ. “Big Beach Sports past het controleschema aan naar elke sport, en laat spelers de games spelen zoals ze die kennen en leert de sporten die ze niet kennen.”

Ontwikkeld door HB Studios Multimedia, Big Beach Sports dropt spelers in een strand resort, waar tot 4 spelers gestreden kan worden in sporten, inclusief volleybal, voetbal, American football, jeu de boules, frisbee en cricket. De single player wedstrijd structuur moedigt spelers aan om elke sport meester te maken door het gebruik van creatieve controle combinaties en real-life sport bewegingen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box