Thief is goud gegaan met nieuwe trailer

thumbnail

THIEF van Eidos-Montréal is GOUD gegaan en zal daarom later deze maand in handen komen van alle potentiële meesterdieven. Om dit te vieren releasen we een gloednieuwe trailer met de naam ‘THIEF – 101 TRAILER’ waarin je alles wat je moeten weten over THIEF te weten kunt komen.

“Het zit erop, Thief is goud. Het is bijna tijd voor de fans om opnieuw hun hart te verliezen aan Thief, en voor nieuwkomers om eindelijk te zien waar het om te doen is” zegt producer Stephan Roy. “Thief is een van de grondleggers van het stealth-genre en we zijn trots om op zo’n geliefde serie te hebben gewerkt en te kunnen zeggen dat meesterdief Garrett terug is.”

THIEF is de tweede game van Eidos-Montréal, de studio die met hun vorige DEUS EX: HUMAN REVOLUTION ook al nieuw leven heeft ingeblazen in een klassieke, veelgeprezen serie. Het is niet een eenvoudige taak, maar ze hebben het opnieuw geflikt!

De gloednieuwe ‘THIEF 101 trailer’ geeft inzicht in het verhaal, de personages, gameplay en features van de game.

THIEF is verkrijgbaar vanaf 28 februari 2014 voor Windows PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x