The VR Room introduceert allereerste eigen VR Game in Utrecht en Tilburg

thumbnail

The VR Room stelt zijn allereerste eigen game productie beschikbaar voor publiek op 17 augustus in de vestigingen in Utrecht en Tilburg. De vr-specialist heeft de titel Cops vs Robbers ontwikkelt om spelers de intense spanning van een bankoverval te laten ervaren.

Cops vs Robbers is het eerste spel dat door The VR Room is ontwikkeld en wordt gespeeld in twee teams. Per ronde kunnen 2 of 4 spelers zich wanen in een futuristische versie van een bank, inclusief vele set pieces om dekking achter te zoeken. Een team kruipt in de huid van agenten, terwijl het andere team jacht maakt op een flinke buit en alles op alles moeten zetten om te ontsnappen.

Free Roam VR
Cops vs Robbers wordt gespeeld in de zogeheten VR Arena. Hier kunnen spelers zich vrij bewegen door de ruimte, zonder dat zij bang hoeven te zijn voor muren of obstakels. Er wordt bovendien gebruikgemaakt van draadloze headsets om het gevoel van vrijheid te versterken.

Boeken
The VR Room biedt Cops vs Robbers aan in boekingen van 20 minuten lang. Hierin kunnen verschillende rondes gespeeld worden en tussendoor zelfs van team gewisseld worden. Ook is het mogelijk om zelfs met zes personen langs te komen, want dan kan er onderling worden gewisseld. Boekingen kunnen hier worden gedaan: www.thevrroom.nl/free-roam-vr

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x