The Rogue Prince of Persia nu verkrijgbaar in Early Access

thumbnail

The Rogue Prince of Persia, een 2D action-platforming rogue-lite game, is nu wereldwijd verkrijgbaar in Early Access op Steam, met 10% korting tijdens de eerste 24 uur. De game is ook beschikbaar voor de GeForce Now-service. In Early Access bevat The Rogue Prince of Persia zes biomen, acht hoofdwapens en zes krachtige tools, 2 eindbaasgevechten en 30 snuisterijen voor eindeloze combinaties voor alle speelstijlen.

In de aanloop naar de volledige lancering van de game mogen spelers meer content verwachten: nieuwe levels, eindbazen, wapens, vijanden en upgrades, maar ook toevoegingen op basis van feedback uit de community.

Ik ben ontzettend enthousiast om The Rogue Prince of Persia aan de spelers te laten zien, en ik kijk er echt naar uit dat de game niet alleen van ons wordt, maar een project tussen ons en de community!” zegt Lucie Dewagnier, Game Director bij Evil Empire.

In The Rogue Prince of Persia worden spelers meegenomen naar een mythische versie van Ctesiphon, ooit het bloeiende hart van het Perzische Rijk. De Prins moet in actie komen als deze grootse stad op de rand van de afgrond staat sinds de invasie door de meedogenloze hordes Hunnen, onder leiding van het boosaardige opperhoofd Nogai.

De Prins reist door levendige biomen en moet al zijn acrobatische talenten inzetten om veilig door de automatisch gegenereerde levels te navigeren, een arsenaal aan wapens te verwerven en te verfijnen, nieuwe voorwerpen uit te rusten, nieuwe uitrusting vrij te spelen in de Oasis en bondgenoten te verzamelen om een kans te maken de stad te redden. Om de platformuitdagingen van de game onder de knie te krijgen, kunnen spelers gebruikmaken van de kenmerkende wallrun, waarmee ze naadloos over kloven kunnen lopen, vallen kunnen ontwijken en vijanden kunnen omzeilen. Maar de omgeving is niet het enige gevaar dat spelers moeten trotseren, want ze gaan de strijd aan met verschillende vijanden: de Hunnen, gewapend met duistere sjamanistische magie, en de beesten die beïnvloed zijn door deze boosaardige kracht.

De soundtrack van de game speelt ook een belangrijke rol om spelers onder te dompelen in een moderne en epische visie van Perzische folklore met een originele soundtrack die is geproduceerd en gecomponeerd door ASADI, een Perzisch-Amerikaanse producent van elektronische muziek en podiumkunstenaar. De originele soundtrack van The Rogue Prince of Persia is een fusie tussen traditionele en moderne klanken, met ritmes die de bewegingen en flow van de Prins ondersteunen. De OST is vanaf 31 mei verkrijgbaar op Ubisoft Music en alle streamingplatforms en kan nu al worden opgeslagen via deze link:

https://ubisoftmusic.ffm.to/therogueprinceofpersia-ost

The Rogue Prince of Persia is nu in Early Access verkrijgbaar voor Windows pc via Steam.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx