The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom verschijnt vrijdag voor de Switch

thumbnail

Vanaf 12 mei kunnen spelers een episch avontuur beleven op het land en in de lucht boven Hyrule, want dan verschijnt The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom voor de Nintendo Switch.

Begin een gevaarlijk avontuur om de waarheid te ontdekken over een rampzalige gebeurtenis die het koninkrijk in chaos heeft gestort, en kies je eigen weg door de prachtige landschappen van Hyrule en de mysterieuze eilanden hoog daarboven.

Overwin nieuwe gebieden, gevaren en puzzels met je brein en verbeelding. Maak slim gebruik van Links nieuwe vaardigheden om terug te vechten tegen de kwaadaardige krachten die het koninkrijk bedreigen.

Link kan gebruikmaken van deze nieuwe krachten:

Hechten – Met deze vaardigheid kan hij voorwerpen aan elkaar plakken om nieuwe wapens met unieke effecten te maken

Ultrahand – Met de Ultrahand kunnen spelers geweldige voertuigen maken en op creatieve manieren gebruiken om vijanden te verslaan

Terugspoelen – Deze vaardigheid spoelt de beweging van een object terug, wat spelers kunnen gebruiken om nieuwe plaatsen te bereiken of een explosief terug naar zijn afzender te sturen

Plafondduiken – Deze vaardigheid laat Link door de plafonds van gebouwen en grotten gaan om een nieuwe plek te bereiken, of uit een plaats te ontsnappen

Tegelijk met The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom wordt op 12 mei ook een nieuwe Link-amiibo uitgebracht. Scan deze amiibo om wapens, materialen en een speciale stof voor Links zweefzeil te krijgen. Als je een andere amiibo uit de The Legend of Zelda-serie scant, kun je handige materialen, wapens of een stof voor je zweefzeil ontvangen, op basis van de door jou gescande amiibo.

Nu al te koop is de Nintendo SwitchOLED-Model The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition. Daarnaast verschijnen op 12 mei de Nintendo Switch-Pro-Controller (The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition) en het Nintendo Switch-etui (The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Edition) en beschermfolie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx