The Elder Scrolls Online: Scribes of Fate DLC nu beschikbaar op pc

thumbnail

Vandaag begint The Elder Scrolls Online 2023-avontuur, Shadow Over Morrowind met de lancering van Scribes of Fate dungeon DLC en Update 37 op pc/Mac! Scribes of Fate komt op 28 maart uit voor consolespelers.

De Scribes of Fate DLC brengt twee nieuwe PvE dungeons voor vier spelers, Bal Sunnar en Scrivener’s Hall. In deze dungeons ontdekken spelers twee unieke verhalen die de aftrap vormen van het grotere Shadow Over Morrowind-avontuur, dat later dit jaar uitmondt in de Necrom Prologue en het Necrom Chapter. Beide dungeons kunnen worden uitgeprobeerd in de normale, veteraan- en harde modus en bieden unieke beloningen en prestaties, waaronder zes nieuwe itemsets, twee monstersets en een heleboel collectibles, waaronder een nieuwe skin, emotes en meer.

Meer details over beide dungeons, Bal Sunnar en Scrivener’s Hall, zijn te vinden op de officiële website van ESO.

Samen met de dungeon DLC komt ook de Update 37 base-game patch uit. Deze nieuwe patch is volledig gratis voor alle bestaande ESO-spelers en introduceert een groot aantal fixes, toevoegingen en verbeteringen aan het spel. Deze omvatten een geheel nieuwe toegankelijkheidsfunctie: Screen Narration, een nieuwe cosmetische tool: Hide Shoulders die je kunt verdienen via het komende in-game evenement ‘Jesters Festival’ later deze maand, evenals een groot aantal verbeteringen van het Housing System.

Bekijk voor meer details over deze updates de patch notes op de officiële ESO forums.

Je hebt toegang tot het The Elder Scrolls Online: Scribes of Fate DLC-gamepack via het ESO Plus-lidmaatschap of koop het voor 1.500 crowns in de in-game Crown Store (vermeld onder DLC). Daarnaast is de Scribes of Fate Collector’s Bundle ook verkrijgbaar voor 4.000 crowns en bevat het toegang tot het DLC-gamepakket, de Antecedent Scholar’s Guar mount, het Blightlord’s Skeever huisdier en vijf Crown Experience Scrolls.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx