The Elder Scrolls Online kondigt nieuw avontuur en nieuwe class aan

thumbnail

Gisteren heeft het team van ZeniMax Online Studios ESO’s 2023 avontuur, Shadow Over Morrowind, aangekondigd. Het verhaal van dit jaar brengt spelers terug naar Morrowind, waardoor ze plaatsen kunnen verkennen die sinds 1994 niet meer in The Elder Scrolls zijn gezien. Het Shadow Over Morrowind-avontuur vertelt een boeiend verhaal over meerdere content releases, te beginnen met de Scribes of Fate dungeon DLC in maart. Het verhaal gaat verder met het Necrom-hoofdstuk in juni. Het spannendste van alles is dat het team onthulde dat er een nieuwe speelbare class, de Arcanist, komt met de lancering van het Necrom-hoofdstuk in juni.

Scribes of Fate lanceert 13 maart 2023 voor PC/Mac, en 28 maart 2023 voor Xbox en PlayStation consoles. The Elder Scrolls Online: Necrom lanceert op PC/Mac op 5 juni 2023, en op Xbox en PlayStation consoles op 20 juni 2023.

Voor zij die de ESO Global Reveal livestream hebben gemist, kan je deze hier bekijken: https://www.twitch.tv/videos/1718238666?t=01h17m39s

The Elder Scrolls Online Scribes of Fate DLC

Om de Shadow Over Morrowind-saga te beginnen, lanceert de Scribes of Fate DLC aanstaande maart en bevat twee nieuwe PvE dungeons voor vier spelers. Spelers vechten zich een weg langs de verwrongen acolieten van de Scribes of Mora in Scrivener’s Hall of vechten tegen de tijdelijke magie van Bal Sunnar.

Scribes of Fate gaat live op 13 maart 2023 voor PC/Mac, en 28 maart 2023 voor Xbox en PlayStation consoles. Bekijk voor meer details over de Scribes of Fate DLC de officiële blogpost hier.

The Elder Scrolls Online: Necrom Chapter

Na de Scribes of Fate DLC lanceert The Elder Scrolls Online: Necrom in juni. Het Necrom-hoofdstuk bevat 30 uur aan gloednieuwe verhaalcontent, die spelers meeneemt naar twee buitengewone nieuwe zones in Oost-Morrowind met twee nieuwe metgezellen. Naast de nieuwe zones komt Necrom ook met een van de meest gevraagde features voor ESO, een nieuwe speelbare class – de Arcanist. De Arcanist is ESO’s zevende en nieuwste class en brengt krachtige nieuwe vaardigheden en mechanieken die afkomstig zijn van een Daedric Prince in het rijk van Oblivion. Voor alle details rond de nieuwe class, bekijk de blog op ESO’s officiële website hier.

The Elder Scrolls Online: Necrom lanceert op PC/Mac op 5 juni 2023, en op Xbox en PlayStation consoles op 20 juni 2023.

Het Shadow Over Morrowind-avontuur begint in maart met de Scribes of Fate dungeon DLC en gaat verder in het aankomende Necrom-hoofdstuk en de introductie van de nieuwe Arcanist-class in juni. Houd de komende maanden meer informatie over deze nieuwe verhaallijn in de gaten op elderscrollsonline.com!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx