The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me onthult diens locatie in trailer

thumbnail

Vanaf deze herfst opent The Devil in Me de deuren naar een volledig nieuwe cast en bijhorend angstaanjagend verhaal. De nieuwe trailer geeft een korte, doch verontrustende kijk op wat er de nietsvermoedende cast te wachten staat.

De Lonnit Entertainment TV-crew ontvangt een mysterieus telefoontje waarin een man genaamd Granthem Du’Met zichzelf voorstelt en de belofte maakt een rondleiding te geven doorheen een waarheidsgetrouwe recreatie van het H. H. Holmes ‘moord’ kasteel; een idee waarvan Lonnit Entertainment-oprichter Charlie Lonnit denkt dat het zijn show zal redden.

De Oscar-genomineerde Jessie Buckley maakt onderdeel uit van de crew die het vreemde hotel gaat bezoeken, waar alles in een val verandert, opgezet door Granthem Du’Met. Geobserveerd, geisoleerd en gemanipuleerd als ratten in een doolhof; het wordt al snel duidelijk dat de crew voor onmogelijke keuzes zal komen te staan waar ze nadien spijt van zullen of hebben of zelfs nooit zullen overleven!

Klaar om je eigen kamer te boeken en de moordenaar in de ogen te kijken? Stap het hotel binnen in de nieuwe trailer en geniet van je verblijf!

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me is nu als pre-order verkrijgbaar via de Bandai Namco Official store en lokale retailers, in zowel Standard- als Animatronic-editie. De Animatronic Collector’s Edition bevat naast de game:

 • Een animatronic bust figurine (11 cm),
 • Een exclusieve postkaart en enveloppe,
 • Een Lonnit Entertainment-visitekaartje,
 • Een kaart van Hotel Island.

Een nieuwe diorama van The Curator en een vinyl van de game-soundtrack kan je vanaf nu ook pre-orderen.

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me verschijnt deze herfst op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx