Test Drive Unlimited Solar Crown wederom uitgesteld

thumbnail

Nacon en KT Racing hebben de game Test Drive Unlimited Solar Crown weer uitgesteld. Het is de derde maal dat het spel wordt verschoven. Eerder zou het spel begin 2024 uit moeten komen maar dat is nu veranderd naar ‘ergens in 2024’. Een exacte termijn is er dus voorlopig nog niet.

Test Drive Unlimited Solar Crown is een aankomende racegame die deel uitmaakt van de Test Drive Unlimited-franchise, ontwikkeld door KT Racing en uitgegeven door Nacon. Het is een vervolg op de eerdere spellen in de serie en wordt verwacht een open-wereld racesimulatie te zijn.

De game speelt zich af op het eiland Hong Kong en belooft een uitgestrekte open wereld te bieden waar spelers vrij kunnen rijden en deelnemen aan verschillende races en uitdagingen. De focus ligt op het verzamelen van verschillende auto’s, het personaliseren ervan en het deelnemen aan diverse races en evenementen om vooruitgang te boeken in het spel.

Test Drive Unlimited Solar Crown wordt verwacht indrukwekkende graphics, realistische rijmechanica en een uitgebreide multiplayerervaring te bieden, waarbij spelers kunnen racen tegen vrienden en andere spelers over de hele wereld. Het wordt gezien als een veelbelovende toevoeging aan de racegame-genre en wordt met veel anticipatie verwacht door fans van de Test Drive Unlimited-serie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx