Terugkeer van twee geliefde JRPG klassiekers uit SaGa-en Mana- franchises

thumbnail

SQUARE ENIX maakt bekend dat twee geliefde JRPG-klassiekers die oorspronkelijk voor de PlayStation verschenen dit jaar terugkeren in de vorm van Legend of Mana en SaGa Frontier Remastered. Het betreft geremasterde versies van deze old-school favorieten die beide op alle fronten zijn verbeterd, inclusief geoptimaliseerde beelden en gameplay waar zowel oude fans als nieuwe spelers van zullen genieten.

Voor het eerst kunnen Europese spelers aan de slag met het vierde deel in de Mana-franchise, Legend of Mana, dat op 24 juni verschijnt. In dit avontuur gaat de held op zoek naar de mystieke Mana Tree die hij zag in een droom, om vervolgens een lege wereldkaart te treffen. Tijdens het avontuur kunnen spelers speciale artefacten verzamelen die ze op de kaart kunnen plaatsen om steden en kerkers tot leven te wekken via het Land Creation-systeem. Afhankelijk van de keuzes die ze maken, kunnen spelers op verschillende manieren in het verhaal vorderen, voor een meer persoonlijke en unieke gameplay-ervaring.

Legend of Mana verschijnt met geremasterde beelden, een opnieuw gearrangeerde soundtrack en de minigame ‘Ring Ring Land’ die voor het eerst in een Westerse release is te spelen. Tijdens hun reizen kunnen spelers een kleurrijke cast van personages ontmoeten,  angstaanjagende monsters bestrijden in realtime-gevechten. de uitgestrekte wereld van Fa’Diel verkennen en het tijdloze Legend of Mana-verhaal beleven.

Legend of Mana komt op 24 juni digitaal beschikbaar voor het Nintendo Switch-systeem, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en pc (STEAM). Spelers die Legend of Mana aanschaffen vóór 23 juni ontvangen een ‘early purchase’-beloning met tien avatars en een aangepast

Legend of Mana-thema op het PlayStation4-computerentertainmentsysteem of een Legend of Mana-wallpaper op pc (STEAM).  Ga voor meer informatie naar: https://square-enix-games.com/en_GB/games/legend-mana

SaGa Frontier Remastered is onderdeel van het doorgaande SaGa Project van SQUARE ENIX dat tot dusver leidde tot Westerse releases van Romancing SaGa 3, SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS en Romancing SaGa Re;univerSe.  SaGa Frontier Remastered komt op 15 april beschikbaar voor het Nintendo Switch-systeem, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, pc (STEAM) en mobiele iOS- en Android-apparaten. De game krijgt verbeterde graphics die zijn geoptimaliseerd voor moderne platformen om de personages als nooit eerder tot leven te wekken.

Spelers kunnen dit role-playing-avontuur beleven als een van acht helden, met elk hun eigen verhaallijnen en doelen, via het Free-Form Scenario System. Zo kunnen spelers het sci-fi fantasy-universum, dat bekendstaat als “The Regions”, op verschillende manieren verkennen en daarbij unieke werelden, technologie en magie ontdekken. De remaster breidt de meerdere verhaallijnen van het origineel uit door eerder geschrapte content toe te voegen, waaronder het hoofdscenario van Fuse en verschillende nieuwe gebeurtenissen voor het geliefde personage Asellus.

Om de aankondiging van de releasedatum van SaGa Frontier Remastered te vieren, worden spelers van de populaire mobiele titel Romancing SaGa Re; univerSe getrakteerd op een speciale inlogbonus van [Awaiting Orders] T260G (A), 1.500 juwelen en 60 kleine Lunar New Year Stamina Potions.

SaGa Frontier Remastered verschijnt digitaal op 15 april 2021. Ga voor meer informatie naar https://square-enix-games.com/en_GB/games/saga-frontier-remastered. Pre-orders komen in maart beschikbaar op het Nintendo Switch-systeem, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem en pc (STEAM).

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x