Tennis World Tour 2 is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch

thumbnail

NACON en Big Ant Studios maken met plezier bekend dat Tennis World Tour 2 nu verkrijgbaar is voor de Nintendo Switch. De game is sinds 24 september al verkrijgbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Bekijk de launch trailer van de Nintendo Switch-versie

Tennis World Tour 2 nodigt fans uit voor realistische tenniswedstrijden die de specifieke aspecten en het competitieve karakter van de sport getrouw nabootsen. Een groot deel van de game is geheel opnieuw ontworpen, terwijl het grotere aantal animaties het spelverloop vloeiender en realistischer maakt.

Tennis World Tour 2 biedt spelers een zeer uitgebreide tennis-ervaring:

  • Felbegeerde nieuwe functies: de mogelijkheid om dubbelspel te spelen met maximaal 4 spelers tegelijk, zowel lokaal als online, een competitieve mode, een verbeterd serveersysteem en een nieuwe manier om slagen te timen
  • Realistischer: meer animaties garanderen een soepeler gameplay-verloop
  • Diverse game-modes: Career, Quick Match, Online, Tournament, Ranked Match en Tie Break Tens – er zit voor elk type speler iets bij
  • Diverse officiële tennisbanen: Het Estadio Manolo Santana van de Mutua Madrid Open, de OWL ARENA van Halle en de 3 velden van Roland-Garros: Philippe-Chatrier, Suzanne-Lenglen en Simonne-Mathieu.

Tennis World Tour 2 is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Nintendo Switch. De review van de game voor de PS4 kun je hier nalezen.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x