Tekken’s Harada: PS5 zal waarschijnlijk geen console meer zijn

thumbnail

De PlayStation 5 zal geen hardware meer zijn. Dat heeft Tekken producer Katsuhiro Harada voorspeld. Volgens hem zal het een cloud service gaan worden, zo vertelt hij in het Japanse Famitsu. “Ik denk dat de toekomst ligt in spelen via een service in plaats van hardware. De naam van de service zal wel gaan komen. De PS5 is waarschijnlijk geen console, maar simpelweg een controller en scherm dat je nodig hebt. Het kan simpelweg ‘PlayStation netwerk’ heten. Steam is ook een platform, maar geen hardware. Het is de naam van de service.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  5 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Apple is een kut bedrijf ik hoop dat ze failliet gaan :@

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Kan wel, maar daar willen de gemiddelde consumenten geen geld voor neer leggen. Zodra een console 500,- kost wordt deze de grond ingeboord, terwijl een nieuw Apple product, welke totaal overpriced is van harte welkom geheten wordt. Zijn genoeg mensen die een MacBook aanschaffen en waar hooguit wat social media en typwerk op gedaan wordt. 3 jaar later loop je aardig achter en koop je een nieuwe Macbook, maar een console die 6-7 jaar mee gaat mag nog geen 500,- kosten.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Sony kan makkelijk de PS5 in een Sony’s TV maken en dan nog een Controller naar keuzen voorbeeld Dualshock 5 of de move controller of muis en keyboard.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  10 jaar geleden zeiden ze al dat de console dood zou zijn de volgende generatie, en de disks zouden ook allang niet meer bestaan. En tot nu toe zijn er veel teveel problemen om dit door te voeren voor iedereen, dus wordt het niet gedaan. Als ook maar 10% van console bezitters geen snel internet heeft constant dan kan je al niet een cloud based console maken etc. Dus over 10 jaar hebben we gewoon nog een console, met cloud erbij. Maar niet als vervanger.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ik denk dat dit onzin is ps5 word gewoon weer hardware maar meer in de vorm van Apple tv met een snelle gpu en cpu en veel intern geheugen en flash opslag en een controller. Wel denk ik dat disks verleden tijd zijn. Maar we zullen het zien over een jaar of 7-8.


  Naar boven
  5
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box