Team Bondi: GTA V kan wel eens gebruik maken van MotionScan

thumbnail

Team Bondi’s Brendan McNamara heeft gezegd dat Rockstar eventueel gebruik zal gaan maken van de MotionScan gezichtstechnologie die te vinden is in L.A. Noire wanneer Grand Theft Auto 5 zal verschijnen. Via het PSM3 magazine laat Team Bondi’s Brendan McNamara dit weten.

“Ja, ik denk dat Rockstar bij de ontwikkeling van elke game wel kijkt naar de mogelijkheden. L.A. Noire is een grootse game en Grand Theft Auto is dat al helemaal, dus je moet nagaan hoe groot de cast dan zal zijn en hoeveel lijnen uitgesproken moeten worden, dat soort dingen. We zouden het graag willen zien en de mensen van Rockstar mogen ook zeker MotionScan gebruiken, maar als ze dat niet willen, dan is dat ook prima. We denken dat het de menselijkheid van karakters wel een stuk verhoogd.”

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Zat er wel aan te komen, en ik weet ook wel dat het verhaal in GTA V ijzersterk gaat worden, maar ik hoop toch wel dat we in deel 5 wat meer free-roaming mogelijkheden krijgen. In GTA IV was geen zak te beleven verder, terwijl het verhaal super was. De Add-ons overigens ook

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  wat aardig zeg van Team Bondi:clap:


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx