Take Two: Consumenten zijn klaar voor prijsverhoging games

thumbnail

De next-gen versie van NBA 2K21 werd door Take Two/2K Games uitgebracht voor 70 Euro/Dollar. Via de VGC lezen we dat Take Two baas Strauss Zelnick gelooft dat dit de juiste beslissing is geweest. Volgens hem zijn gamers wel klaar voor de prijsverhoging en gaat dit de standaard worden.

We hebben de prijsverhoging aangekondigd voor NBA 2K21 en wat ons betreft bieden we een flinke set aan game ervaringen en veel herspeelbaarheid. De laatste keer dat we een prijsverhoging hebben gehad voor games was in 2005, 2006, dus we denken dat consumenten er wel klaar voor zijn. Gamers zullen zelf ervaren of ze de waarde zien voor het geld dat ze neerleggen voor een game. Zie het als een restaurant. Als je een geweldige maaltijd krijgt en een geweldige service, en dan een dubbel zo hoge prijs krijgt dan die je verwacht, dan kom je wellicht niet meer terug. Wij willen altijd leveren wat de consument verwacht voor de prijs die ze moeten neerleggen.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  4 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  patkick
  Lid
  247
  1 maand geleden

  Het grappige is dat de NBA 2K serie al jarenlang hetzelfde aanvoelt. Zelf 2K16 tot 2K19 gespeeld en daarvoor 2K5-2K13. In het begin waren er veel innovaties. In 2K6 kwamen er specifieke schot animaties voor de supersterren en langzaam aan kregen ook de onbekende spelers een andere schot animatie. Tegenwoordig voelt het meer aan als een patch en roster update dan een nieuwe game.

  En enkele opmerkingen over de prijzen:

  • 2K5 werd vrij snel verlaagd naar 30 euro in Nederland, om beter te concurreren met destijds NBA Live.
  • 2K7 ging van 50 naar 60 euro vanwege PS3/XB360 nextgen
  JButter
  Lid
  237
  1 maand geleden

  Ik wacht wel tot de prijzen wat omlaag gaan. Toch nog een enorme backlog liggen hier.

  Griever
  Lid
  392
  1 maand geleden

  Koop ook vaker spellen wanneer ze er een aanbieding voor geven.Ben een paar keer teleurgesteld door een preorder,Dus dat doe ik ook niet meer.Verwacht wel dat het wat omlaag zal gaan zodra er meer next gen games zijn.


  Naar boven
  4
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box