Takashi Ogawa kampioen 2011 Yu-Gi-Oh card game

thumbnail

Alle ogen waren gericht op de Westergasfabriek in Amsterdam. In het weekend van 13 en 14 augustus werd er door de deelnemers gestreden in de prestigieuze Yu-Gi-Oh! Wereld Kampioenschappen 2011 van Konami Digital Entertainment GmbH.

Verspreid over twee dagen, streden er 26 gekwalificeerde deelnemers uit vier continenten en 20 landen in de ‘high-class’ Duels om de titel ‘Wereld Kampioen van Yu-Gi-Oh! TRADING CARD GAME’ te bemachtigen. Na vijf rondes op zaterdag werd het aantal van 26 deelnemers teruggebracht naar acht spelers die het tegen elkaar opnamen in de finale rondes op zondag. Uiteindelijk, won Takashi Ogawa met zijn Agent-Fairy Deck van de, als tweede geëindigde 19-jarige Kei Murakoshi uit Japan in de finale waar de uiteindelijke winnaar de nekslag uitdeelde.

Tegelijkertijd waren ook de World Championschips van KONAMI’s Yu-Gi-Oh! 5D’s World Championship 2011: Over The Nexus. Tijdens deze spannende wedstrijd streden de 12 beste spelers van Konami’s videogame gedurende zeven rondes verdeeld over twee dagen. Uiteindelijk won Lee Jong-Hwan uit Zuid-Korea van Makoto Ito uit Japan op zondag.

Naast de hoogst haalbare eer die er maar te winnen valt in dit segment gaming, waarbij zij zich de enige echte wereldkampioen 2011 mogen noemen, ontvingen zij ook een unieke trofee waaronder een zeldzame kaart uit de Yu-Gi-Oh! Trading Card Game.

De bezoekers van de Westergasfabriek die niet in staat waren deel te nemen aan de finalerondes, konden niet alleen de spannende duels op twee grote schermen bekijken, maar ook de nieuwste Yu-Gi-Oh! film ‘Bonds Beyond Time’. Daarnaast konden zij deelnemen aan verschillende gratis publieksevenementen om zo kans te maken op exclusieve Wereld Kampioenschap 2011 prijzen, waaronder een speciale gamemat. Sommige gelukkige bezoekers konden zelfs hun vaardigheden tonendoor het op te nemen tegen de deelnemers van de World Championship.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box