Taiko no Tatsujin komt naar Europa met twee nieuwe games

thumbnail

Taiko no Tatsujin, de bekende taiko drum ritme franchise, komt naar Europa met twee nieuwe games, aangekondigd door BANDAI NAMCO Entertainment Europe.

Twee nieuwe games, Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun! voor Nintendo Switch en Taiko no Tatsujin: Drum Session! voor PlayStation 4 verschijnen allebei op 2 november 2018.

De populaire Japanse gamereeks komt voor het eerst naar Europa en biedt nieuwe liedjes aan, speciale crossover personages en de mogelijkheid om via de multiplayer-modus aan het drummen te gaan. Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun! voor Nintendo Switch en Taiko no Tatsujin: Drum Session! voor PlayStation 4 kennen beide andere features om de Taiko no Tatsujin-ervaring zo goed mogelijk te optimaliseren voor elk platform.

Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun! voor Nintendo Switch introduceert, gebruikmakend van de Joy-Con-controllers als drumstokken, motion-control play en imiteert zo de unieke speelstijl uit de arcadehallen. Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun! kent ook 20 multiplayer mini-games waar je tot en met vier spelers mee aan de slag kan. Bijkomend is het mogelijk in de Rhythm Games Mode om met personages uit klassieke Nintendo-games, waaronder Kirby en Squid uit Splatoon 2, aan de slag te gaan.

Taiko no Tatsujin: Drum Session! voor PlayStation 4 biedt een extra modus aan voor de meer ervaren Taiko-spelers en introduceert de Ranked Mode, waarbij iedereen online zijn vaardigheden kan testen tegen andere Taiko-fanaten van over de hele wereld. Iedereen krijgt ook de mogelijkheid kostuums, geluidseffecten, begroetingen voor de Taiko no Tatsujin-mascotte Don-chan en meer vrij te spelen, alsook Guest Session te spelen met populaire personages als Heihachi uit Tekken, Pac-Man en Hello Kitty.

Taiko no Tatsujin: Drum ‘n’ Fun! voor Nintendo Switch en Taiko no Tatsujin: Drum Session! voor PlayStation 4 verschijnen allebei op 2 november 2018.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx