Syberia 3 is nu verkrijgbaar

thumbnail

In Syberia 3 volg je Kate Walker in haar bijzondere avontuur met de Youkol stam om ze te helpen de sneeuwstruisvogels succesvol te migreren.

Het belooft een ware expeditie te worden om deze trotse dieren te begeleiden naar het heilige land. Onverwachte situaties, ontmoetingen met vreemde karakters, beproevingen die Kate mentaal zullen uitdagen en hartverscheurende gebeurtenissen: Syberia 3 zit vol verrassingen.

Benoit Sokal, schrijver en ontwerper van de avonturengamereeks Syberia vertelt: “Kate Walker vervolgt haar queeste door het Oost-Europese landschap, aangetast door oorlog en utopieën en laat zich door niks of niemand meer tegen houden.”

De betoverende muziek van componist Inon Zur sluit perfect aan bij de wereld die gecreëerd werd door Benoit Sokal en ondersteunt tevens de mysterieuze sfeer in de game.

In de avonturengame Syberia 3 speel je, net als in Syberia uit 2002 en Syberia 2 uit 2004, als Kate Walker. Nadat we in het tweede deel afscheid namen van Kate Walker op de ijzige vlaktes van Siberië, blijkt ze in Syberia 3 voor dood achtergelaten. Ze wordt gevonden aan de kust door het Youkol-volk, een nomadenvolk dat zich bekommert om de sneeuwstruisvogels tijdens de migratie. Kate besluit de nomaden te helpen en te voldoen aan de meest vreemde tradities van hun voorvaderen. De reis voltrekt zich door een landschap dat afwisselend betoverend en onherbergzaam woest is. Hier beleeft Kate haar fantastische maar tevens gevaarlijke avonturen, met achtervolgers die haar steeds dicht op de hielen zitten…

  • 0 0 stemmen
    Artikelbeoordeling
    guest
    Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
    Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
    1 Reactie
    oudste
    nieuwste meest gestemd
    Inline feedback
    Bekijk alle reacties
    Anoniem
    Gast
    Anoniem
    2 jaren geleden

    Ben stiekem toch wel benieuwd naar deze game.


    Naar boven
    1
    0
    Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
    ()
    x
    jeroen
    Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
    Holler Box