Susan van Westering mooiste Boothbabe van het jaar

thumbnail

Tijdens een denderende finale en onder de inspirerende leiding van TMF Gameking Boris koos het publiek Susan van Westering afgelopen weekend tijdens First Look tot hun favoriete Boothbabe van de tweede editie van de officiële Boothbabe of the Year Award.

“Susan is de terechte winnares”, aldus Mike Hendrixen, Marketing Manager van Codemasters Benelux. “Zij zat vorige jaar al bij de Top 10 en gaat dit jaar terecht met de Boothbabe diamant naar huis. Susan straalt de essentie uit van een boothbabe zoals wij die voor de verkiezing voor ogen hadden: spontaan, vrolijk, bruisend en spreekt gamers aan. Kortom: een feest voor het oog! Eigenlijk net zoals wij onze games proberen te maken. We wensen Susan alvast veel plezier bij de komende fotoshoot voor FHM en met haar nieuwe LG 50PG100R.”

“Het niveau van de boothbabes lag nog hoger dan vorig jaar en daar zijn wij als organisatie natuurlijk erg blij mee”, aldus Martijn van Valen, Managing Director van 12Game.Com. “Lof gaat ook uit naar Ubisoft, dat ook dit keer weer hun uiterste best heeft gedaan om met hun dames de First Look beurs te verrijken. Het succes van de 2008 editie van de Boothbabe of the Year Award laat ons alvast uitkijken naar de show van volgend jaar.”

“We vinden dit een fantastisch initiatief en juichen het van harte toe”, vertelt Pascal Vugts, redacteur van FHM. “Onze lezers hebben naast grote passie voor mooie vrouwen ook een voorliefde voor gamen. Bij elke grote gamesbeurs horen natuurlijk oogverblindende boothbabes, die met een dergelijke contest ook best eens in het zonnetje gezet mogen worden.”

De “Boothbabe of the year Award” is een initiatief van Codemasters en 12Game.Com. Speciaal voor dit event is een website (www.boothbabe.nl) in het leven geroepen waar bezoekers van First Look en andere liefhebbers hun favoriete Boothbabes kunnen bekijken en berichten voor hen kunnen achterlaten.

De deskundige jury, die bestond uit:
” Martin Verschoor (GameKings),
” Pascal Vugts (FHM),
” Martijn van Valen (12Game.Com) en
” Mike Hendrixen (Codemasters),
heeft middels vragen en indrukken de voorselectie van mooiste Boothbabes teruggebracht tot de Top Drie. Het publiek bepaalde door zo hard mogelijk te juichen vervolgens, welke van de drie dames uiteindelijk de prijs mee naar huis mocht nemen.

Miss Boothbabe 2008 Susan van Westering heeft een 50″ plasma scherm van LG (50PG100R t.w.v. ? 1199,-) gewonnen en zal prijken in één van de volgende nummers van de Nederlandse FHM.

Runners-up Jenny Sweers en Iris Rimmelzwaan hebben allebei een speciale treatment voor twee bij Vitalizee mee naar huis mogen nemen. 12Game.Com en Codemasters hebben de intentie om deze succesvolle verkiezing volgend jaar weer te doen. Ook zijn er plannen in ontwikkeling om dit event in 2009 uit te rollen in de rest van Europa. • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  8 maanden geleden

  Ze woont bij mij in de buurt ja;) Bosveld


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x