Surfer-Girl: Nieuwe Xbox 360 SKU met WiFi komt eind dit jaar

thumbnail

Surfer-Girl heeft weer enkele informatie weten te plaatsen op haar website. Het blog dat het geregeld bij het goede eind heeft wat betreft geruchten heeft ditmaal weer enkele interessante nieuwtjes te melden. Zo zou er dit jaar nog een nieuwe Xbox 360 SKU gaan verschijnen met ingebouwde WiFi-functionaliteiten. Deze zou rond het einde van 2008 geïntroduceerd moeten worden. Verder zal Sony een greatest hits lijn gaan openen voor de PS3, met daarin Resistance, Warhawk en Motorstorm om mee te starten.

SuperVillian’s PSP game Fl0w zou daarnaast een uitstekende game zijn tot dusver. Het spel zou normaal gesproken aan het einde van deze maand moeten verschijnen en is een echte must-have downloadbare titel voor de PSP. Echter lijkt uitstel weer eraan te komen, al is dit nog niet het geval.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box