Surfer-Girl: Geen Crysis voor de PS3, Gears of War 2 aankondiging op de GDC

thumbnail

Surfer-Girl heeft weer enkele informatie op diens website weten te plaatsen. Zo zegt de website onder andere dat de game Crysis niet exclusief naar de PlayStation 3 zal gaan komen. Het spel leek van de week voor dit platform bevestigd te worden. Een Xbox 360-versie zou daarbij niet in de planning staan. Dit alles blijkt nu niet waar te zijn. Daarnaast zal L.A. Noire niet naar de Xbox 360 gaan komen. Ook over dit spel gingen geruchten dat deze naar het Microsoft platform zou gaan komen.

Wii Star Fox is verder in ontwikkeling voor de Nintendo Wii console. Op de GDC zal tevens de game Gears of War 2 aangekondigd worden. Ook Grasshopper heeft enkele titels in ontwikkeling. Het gaat hierbij onder andere om een PlayStation 3/Xbox 360 game. Ook Black Rock zou een titel in ontwikkeling hebben voor beide platforms, al is nog niet duidelijk waar het om gaat. Obsidian zou tot slot ook nog aan Baldur’s Gate 3 werken, al zegt Surfer Girl dat dit niet waar blijkt te zijn. Er zijn dus heel wat geruchten van de afgelopen week weer ontkracht.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box