Super Smash Bros. Ultimate Throwback Throwdown begint 23 oktober

thumbnail

Op vrijdag 23 oktober kunnen Super Smash Bros. Ultimate-spelers uit deelnemende Europese landen van 18.00 tot 20.00 uur tegen elkaar strijden in de Super Smash Bros. Ultimate European Online Challenge – Throwback Throwdown.

Het thema voor deze online-uitdaging is ‘Throwback Throwdown’, wat inhoudt dat alleen stages en items beschikbaar zijn uit het originele Super Smash Bros. dat voor de Nintendo 64 verscheen. Het zal heel wat moed, volharding en kennis van de old-school omgevingen vergen om als winnaar uit de strijd te komen.

Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switch bevat elke vechter uit de geschiedenis van de serie. Spelers kunnen kiezen uit maar liefst 69 vechters, terwijl er zelfs nog meer te koop zijn. Tijdens Throwback Throwdown zijn alle vechters toegestaan, zodat elke speler met zijn favoriete personage voor het goud kan gaan.

Spelers strijden voor de hoogste Tourney score in hun regio, om de prijs van 10.000 gouden My Nintendo-punten te winnen, ter waarde van € 100,- voor de aankoop van content in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch. Spelers die niet de toppositie bereiken in hun regio, maar wel eindigen in de Europese top 100, winnen 1.000 gouden My Nintendo-punten, met een waarde van € 10,- in Nintendo eShop. Er is genoeg om voor te spelen, en je hebt slechts twee uur om ervoor te strijden!

Meer informatie en alle spelregels zijn beschikbaar in het Super Smash Bros. Ultimate Tournament Portal.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x