Super Mario 3D World voert Wii U naar nieuwe hoogtes

thumbnail

Morgen lanceert Nintendo het langverwachte SUPER MARIO 3D WORLD, een verbluffend 3D-spel met multiplayerstand, exclusief voor Wii U. Speel met Mario, Luigi, Toad en Peach, en geniet van de verfrissende en kleurrijke HD-beelden en swingende orkestmuziek.

Vrienden en familie kunnen samenwerken om de kleine Sprixie-prinsessen te redden die door Bowser zijn opgesloten. Natuurlijk kunnen Mario en zijn vrienden daarbij weer gebruik maken van zowel oude als nieuwe power-ups en voorwerpen. Je kunt bijvoorbeeld de superbel pakken om te veranderen in een kat, zodat je vijanden kunt aanvallen en tegen muren op kunt klauteren of gebruik een kanondoos om automatisch kogels naar je vijanden af te vuren. Er zijn meer dan 80 gloednieuwe levels vol creatieve uitdagingen voor zowel doorgewinterde Mario-fans als nieuwkomers. Je kunt dit keer ook het touchscreen en de microfoon van de Wii U GamePad gebruiken om geheimen te ontdekken, en stempels verzamelen waarmee je je Miiverse-berichten voor andere spelers kunt versieren.
De reviews van de vakpers zijn unaniem in hun lof voor SUPER MARIO 3D WORLD:

Eurogamer, 10 out of 10 – “Nadat de sterren letterlijk waren bereikt in Super Mario Galaxy, is het team er toch in geslaagd weer een game af te leveren die fier naast de beste Mario-games van de afgelopen dertig jaar staat. Deze mag je simpelweg niet missen. Nintendo EAD Tokyo verdient niets anders dan het diepste respect voor Super Mario 3D World.”

PU, 92 out of 100 – “Deze nieuwe Mario barst bijna uit zijn voegen van de fun, flair en verrassingen.

Als ik nog geen Wii U had, zou ik ‘m voor dit spel aanschaffen”.

XGN, 9 out of 10 – “…een van de krachtigste, meest verrassende Mario-games die we ooit hebben gespeeld”.

Gamekings.tv, – “Echt een Nintendo juweeltje. Dit is de platformer van het najaar”.

EDGE, 9 out of 10 – “This is Mario like you’ve never seen him before, and unlike so many of his next-gen rivals, he nips along at an effortless 60fps. If the true measure of new hardware’s worth is how stark the difference is between it and what came before, then this is the most next-gen game that 2013 has yet produced.”

In de aanloop naar de feestdagen geeft SUPER MARIO 3D WORLD extra gewicht aan de sterke line-up voor het Wii U-systeem, waar recent ook nog hoog beoordeelde spellen als Pikmin 3 en The Legend of Zelda: The Wind Waker HD voor verschenen, naast gezinsvriendelijke gezelschapsspellen als Wii Sports Club en Wii Party U. Nintendo’s nieuwste thuisconsole biedt unieke spelervaringen en beroemde personages waar het hele gezin van kan genieten. Op de officiële Wii U-website vind je alles over de unieke mogelijkheden van het Wii U-systeem.

Vanaf morgen, 29 november, is SUPER MARIO 3D WORLD verkrijgbaar. Dit spel verschijnt exclusief voor Wii U, als digitale download in de Nintendo eShop en als fysieke versie in de winkels.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Echt een briljant spel, net als die Zelda voor de 3DS trouwens.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx