Suicide Squad: Kill the Justice League Season 2 wordt verschoven

thumbnail

Suicide Squad: Kill the Justice League Season 2 komt later dan verwacht. Het gaat om licht uitstel op zich gezien de release van seizoen 2 eerst 11 juli was en nu 25 juli aanstaande. Het betreft dus twee weken aan extra wachten voor de spelers van de game. Via X werden de spelers op de hoogte gehouden van het uitstel.

Suicide Squad: Kill the Justice League is een originele, genre-overschrijdende third-person actieshooter in ontwikkeling door Rocksteady Studios, de makers van de bestverkochte Batman: Arkham-serie. Speel als Harley Quinn (ook bekend als Dr. Harleen Quinzel), Deadshot (ook bekend als Floyd Lawton), Captain Boomerang (ook bekend als Digger Harkness) en King Shark (ook bekend als Nanaue) en begin aan een onmogelijke missie door Metropolis om de aarde te redden en ‘s werelds grootste DC Super Heroes, de Justice League, uit te schakelen.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2974
  7 dagen geleden

  Verrassend dat deze überhaupt nog een seizoen 2 krijgt.Het is toch meer van het zelfde waar ze mee blijven komen.Je blijft de zelfde missies doen om dan vervolgens een eindgevecht te krijgen die gewoon een reskin is van een eerder verslagen eindbaas.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx