Stort jezelf in een nieuw seizoen met NHL 2K8 en NBA 2K8

thumbnail

2K Sports shoots and… scores!’ Ware sportliefhebbers weten al wat hen te wachten staat met NBA 2K8 en NHL 2K8. De 2008 versies van beide sportgames combineren de vertrouwde, solide gameplay van voorgaande delen en voegen daar subtiele én ingrijpende verbeteringen aan toe. 2K Sports toont aan dat een spel altijd beter kan, ook al is het in de basis goed…

Naast volledig nieuwe bewegingsmodellen voor alle spelers en een nieuwe interface voor verdedigende acties, laat NBA 2K8 letterlijk wat van zich horen. Zo staat J Dilla, één van de meest invloedrijke producers, centraal in de soundtrack. Naast tal van classics zijn in het spel ondermeer nummers van Common, Q-Tip, Talib Kweli en Madlib te horen. Uiteraard wil het oog ook wat en daarom is NBA 2K8 voorzien van een nieuw camerasysteem waarbij de actie in levensechte NBA stijl in beeld komt. Alsof je thuis naar een wedstrijd zit te kijken en toch zelf aan het spelen bent. Het beste van twee werelden!

Een soortgelijke ervaring biedt ook NHL 2K8. Met innovatieve gameplay, revolutionaire spelersmodellen en indrukwekkende graphics komt de snelle ijshockey sport echt tot leven. Centraal in het spel staat de NHL Signature Style, waarbij de authenticiteit van de sport gewaarborgd wordt. Zo ervaren spelers in NHL 2K8 unieke spelerskenmerken die ook terug te vinden zijn in real life ijshockey. Toonaangevende spelers zijn extra goed herkenbaar aan de hand van merkspullen en –kleding, speciale schaatsen, sticks, lichaamsbescherming en helmen. Voeg daar de extreem realistische graphics aan toe en NHL 2K8 vertegenwoordigt de volgende generatie van ijshockey games.

FEATURES NBA 2K8

• Volledig nieuw bewegingsmodel – Natuurlijke animaties waarbij het zogenaamde ‘schuiven’ van spelers over het basketbalveld tot het verleden behoort.
• Nieuw defensief besturingssysteem – Nieuwe bediening geeft de speler meer controle over verdedigende spelers
• Signature Style toevoegingen – Meer schotanimaties, custom bewegingen en gepersonaliseerde dunks. Met deze toevoegingen heb je volledige controle over je favoriete spelers.
• Nieuw camerasysteem – Nieuw systeem maakt een levensechte NBA presentatie mogelijk zoals je die ook op televisie ziet.
• Nieuw commentaar – Het dynamische commentaarsysteem is zich volledig bewust van alle actie die plaatsvindt op- en rondom het veld. Zo raken de commentatoren steeds meer opgewonden tijdens intense spelsituaties.
• Vernieuwde Association – een nieuw ‘hub’ voor de Association modus – hierbij heb je toegang tot alle beschikbare informatie gedurende een seizoen. Real-time statistieken, actuele standen, gegevens over blessures en nog veel meer data is voor handen.

FEATURES NHL 2K8

• Pro Stick – Volledige 360º analoge besturing resulteert in extreme precisie. Spelers reageren zeer alert en de bediening van de puck is op intuïtieve wijze gekoppeld aan de rechter stick.
• NHL Signature Style – Volledig opnieuw ontworpen spelersmodellen in high definition glorie. Spelers beschikken individueel over de juiste uitrusting en de herkenbare gezichten zorgen ervoor dat een wedstrijd realistischer is dan ooit. Uiteraard zijn ook alle outfits (kleding, logo’s, etc.) helemaal up to date.
• Nieuw goaltending systeem – Realistische instinctieve kunstmatige intelligentie, nieuwe animaties en ‘situatie specifiek’ gedrag van spelers.
• Diepgaande Franchise modus – Ontdek de ware zakenman of vrouw in jezelf. Realistische weergave van alle zaken die belangrijk zijn om ijshockey franchises te runnen. Denk aan waivers, tweerichting contracten en salary cap management.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x