Stephan Sluis wint eerste Yu-Gi-Oh! kampioenschap in 2012

thumbnail

Afgelopen zondag eindigde een weekend van Yu-Gi-Oh! duels in een overwinning voor Stephan Sluis. In Leipzig’s Globana Centre werd hij gekroond tot winnaar van Yu-Gi-Oh! Championship Series (YCS), waar hij flink strijd moest leveren voor de titel en de bijbehorende prijzen.

Na twee dagen en 16 rondes kwam Stephan als beste van meer dan 1100 deelnemers uit meer dan tien verschillende landen uit de bus. Hij nam het in de finale op tegen de 21-jarige Fabian Renner uit Ludwigsburg.

Met succes stuurde Sluis zijn versie van het Dino Rabbit Deck naar een indrukwekkend record van 14:2. In de loop van het weekend behaalde ook Renner een geweldig resultaat met zijn Inzektors Deck en bewees hier mee een slimme en geduchte tegenstander te zijn.
Het laatste duel van het kampioenschap eindigde toen Sluis met Jurrac Guayba de winnende zet speelde en voor de tweede keer de titel won, na zijn overwinning in april in Parijs. Hij won een prijzenpakket met daarin een notebook, een exclusieve YCS Prize Card en Game Mat, een uitnodiging voor de 2012 European Championship en nog veel meer.

Duellisten en deelnemers die niet meespeelden in het hoofdtoernooi werden uitgedaagd hun vaardigheden te laten zien bij verschillende evenementen. Ze streden om megagrote Yu-Gi-Oh! Cards, exclusieve gamematten en andere prijzen. De 15-jarige Myron Schmelz wacht een bijzondere trip, omdat hij op zondag de YCS Anniversary Trial won. Hij krijgt een geheel verzorgde reis naar het YCS evenement in Long Beach, Californië in maart.

Met Leipzig achter de rug, krijgt het YCS seizoen van 2012 een vervolg in Toulouse, Frankrijk, in het weekend van 14 en 15 april.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box