Steam Machine nu verkrijgbaar voor WiiWare en iPhone

thumbnail

Spelers kunnen eindelijk stoom afblazen, nu Heron: Steam Machine is gelanceerd op het WiiWare en iPhone platform! De WiiWare versie is beschikbaar voor alle Europese gamers, en kost 500 Wii Points. De iPhone en iPod Touch versie kan door iedereen over de hele wereld gespeeld worden, voor 0.79.

Heron: Steam Machine gaat over een fabriek waar rubber eendjes worden gemaakt met een gigantische stoommachine. Deze stoommachine heeft vier verschillende meters, en om te voorkomen dat de stoommachine zal exploderen, moeten deze meters goed in de gaten worden gehouden.

De vier meters staan voor stoom, elektriciteit, water en olie. Zodra de meters op beginnen te lopen, moet je een buis verbinden met dezelfde kleur als de meter. Door het aanleggen van een buis verdien je punten, Dit zal de druk van de betreffende meter doen zakken. Op deze manier moet je de stoommachine operationeel houden. Wanneer de druk te groot wordt, en een van de meters zijn maximum bereikt, zal de stoommachine exploderen. Je bent dan game over.

In de multiplayer mode, welke alleen beschikbaar is in de WiiWare versie, moet je samenwerken om de stoommachine draaiende houden. Het veld zal verdeeld worden onder het aantal spelers wat mee doet aan het spel, elk met een eigen achtergrond kleur. Elke speler is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen veld, en dus zal je moeten samenwerken om een complete buis aan te leggen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  3 jaren geleden

  Deze sla ik tog maar ff over :p


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx