Startzone uit Dragon’s Prophet onthuld

thumbnail

Spelers die op avontuur gaan om Dragon’s Prophet te worden, ervaren een brede variëteit aan regio’s in de wereld van Auratia. De spelers, gedwongen om stand te houden tegen brute aanvallen van afvalligen, worden al snel beëdigd als officier van het Osirans leger. Nadat een startgebied is gekozen, kan de speler zich onderdompelen in een bedrieglijk verhaal vol corruptie.

De centrale beginregio in Dragon’s Prophet is het eiland genaamd Bakra. Dit eiland, gelegen in het noorden van Auratia, is zowel ecologisch als sociaal aangetast door de eerste Drakenoorlog. Een groot deel van de regio werd verpletterd door een spectaculair gevecht tussen twee legendarische draken. Steile ravijnen, gigantische watervallen en eens machtige steden, te midden van graslanden en bossen, zijn ten gronde gegaan. Bakra kan worden onderverdeeld in vijf gebieden en bevat drie bruisende steden. Deze steden worden beschouwd als centra voor handel en mijnbouw. Bakra staat bekend om zijn overvloed aan natuurlijk mineralen. De bewoners van het mijnstadje Siberna hebben hun leven feilloos aangepast aan het leven van de mijnbouw en hun leven in eenvoudige, maar robuuste huizen.

Omati Gorge, niet ver van Siberna gelegen, vormt een grote bedreiging voor Siberna met zijn vele verlaten mijnputten die bewoond worden door wilde draken. Verderop fungeert de mijnstad Fatoia als belangrijk knooppunt voor de metaalindustrie, omdat zij niet alleen minerale ertsen winnen, maar ook distribueren en verhandelen. Bovendien wordt Fatoia veel gebruikt voor reizen, met luchtschepen en kabelbanen die goederen en passagiers transporteren.

Naast de schilderachtige landschappen biedt Bakra meer dan 200 quests voor spelers tot level 30. Het gebied zit vol met verschillende monsters, zoals wolfmensen, trollen, wilde draken en sluwe goblins die het leven van achteloze reizigers moeilijk maken. Spelers worden getest in verschillende kerkers door roofzuchtige monsters en gevaarlijke bazen, terwijl ze proberen de duistere daden van de overlopers te ontrafelen. Spelers kunnen alleen of samen met maximaal vijf andere spelers ten strijde trekken in drie verschillende moeilijkheidsgraden en zeldzame draken vangen en temmen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx