StarCraft II en League of Legends in de spotlight bij Duh-events

thumbnail

In de competitieve gaming scene zijn zowel League of Legends als StarCraft II nog steeds uitermate populair, zowel internationaal als nationaal. Duh-Events kondigt vandaag aan ook dit jaar weer diverse gaming evenementen in Nederland te organiseren.

De van CampZone en The-Party bekende evenementenorganisatie begint met een Barcraft op zondag 16 maart. Tijdens deze Barcraft organiseert Duh-Events direct wat nieuws: Bar of Legends. Barcraft staat voor het kijken van StarCraft II in een bar, terwijl Bar of Legends hetzelfde doet voor de League of Legends-fans. Barcraft en Bar of Legends zullen worden georganiseerd in de Melkweg te Amsterdam, alwaar er voor Bar of Legends een bioscoopzaal beschikbaar is en voor StarCraft II een theaterzaal.

Verder naar april, waar Beursgebouw Eindhoven tijdens het Paasweekend (18/19/20 april) weer omgetoverd wordt in één groot gaming festijn. Gamers komen dit weekend met hun computers bij elkaar, vaak om elkaar eens in het echt te zien en om wat games met en tegen elkaar te spelen. Een andere reden om naar The-Party 12 te gaan is vanwege de competities. Met onder andere League of Legends, StarCraft II, Super Street Fighter IV en Call of Duty 4 zijn er naast hardwareprijzen ook geldprijzen te winnen, waar iedereen graag voor strijdt.

Misschien worden er in de tussentijd nog wel enkele Barcraft en Bar of Legends-evenementen gehouden, maar na The-Party is het pas in augustus weer tijd voor een evenement van Duh-Events. Op CampZone kan men elf dagen lang, van 1 augustus tot 11 augustus, genieten van de grootste gamingvakantie ter wereld in Oirschot. Bij diverse competities en activiteiten zijn toffe prijzen te winnen en je kunt altijd iemand vinden om gezellig mee buiten te kletsen of om binnen mee te gamen.

Kom dus vooral eens langs op één van onze evenementen!
16 maart: Barcraft / Bar of Legends (Melkweg Amsterdam)
18/19/20 april: The-Party 12 (Beursgebouw Eindhoven)
1 t/m 11 augustus: CampZone 2014 (Evenemententerrein Oirschot)

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x