Star Wars: The Old Republic wordt free-to-play

thumbnail

Star Wars: The Old Republic zal vanaf de herfst gratis te spelen zijn. Dat heeft Electronic Arts bekend gemaakt bij de onthulling van haar kwartaalcijfers. Het aantal spelers van de game is in de afgelopen tijd flink afgenomen, waardoor het aantal nu onder de miljoen spelers ligt. EA moet het spel dan ook free-to-play maken om spelers aan te kunnen trekken en het spel flink levend te houden. Volgens EA vindt 40% van de spelers het niet aantrekkelijk genoeg om elke maand te moeten betalen voor de game.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Tsja, is ook niet zo gek als Guild Wars 2 aantoont dat maandelijkste kosten gewoon niet nodig zijn en ze dat alleen vragen om nog meer geld binnen te krijgen. Alleen WoW lukt het nog omdat die al zo lang bestaan en zoveel spelers hebben, hoewel dat ook drastisch verminderd. Haal gewoon de maandelijkste kosten weg, breng vaker een expansion uit en je kunt genoeg verdienen met boxsales en microtransactions.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box