Standalone multiplayer van Cyberpunk 2077 komt er wellicht toch niet

thumbnail

Er komt waarschijnlijk toch geen standalone versie van de multiplayer van Cyberpunk 2077. CD Projekt zou op dit moment aan het nadenken zijn over de invulling van de multiplayer voor de actiegame. President and joint-CEO Adam Kicinski laat weten: “Eerder gaven we hints naar een multiplayer Cyberpunk game, maar we hebben besloten om dit alsnog te overwegen. Onze meer systematische benadering zorgt ervoor dat we ons niet alleen gaan focussen op een grote online ervaring voor het spel.”

CD Projekt is nu bezig met een online technologie waarmee multiplayer modes kunnen werken naast de singleplayer in plaats van standalone. wat nu precies de plannen gaan worden is dus nog niet duidelijk. De multiplayer zou het eerstvolgende project zijn voor CD Projekt na het fixen van de singleplayer van dezelfde titel.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  391
  15 dagen geleden

  Die waren natuurlijk veel te druk met het patchen van de game.Kijk nu vooral uit naar de drie grote dlc pakketten die zouden komen dit jaar.Volgens een lek zouden die onderweg zijn.

  loeder001
  Lid
  264
  15 dagen geleden

  Jammer.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box