Black Desert voor Console verwelkomt nieuwe Sage class met speciale events

thumbnail

Pearl Abyss heeft vandaag bekend gemaakt dat Black Desert’s nieuwe Sage class nu beschikbaar is voor spelers op consoles. Daarnaast zijn er speciale in-game events om de komst van dit nieuwe karakter te vieren.

Ontmoet Sage! De tijd is gekomen! Na zichzelf te hebben opgesloten voor 49 jaar, ontwaakt de nieuwe Sage class op Black Desert Console! Sage is een caster-type class en meester in het manipuleren van ruimte en tijd, waarmee hij zijn vijanden vermorzeld. Hij maakt gebruik van een oud kubusvormig wapen genaamd Kyve, waarmee hij krachtige magische aanvallen kan uitvoeren.

Bekijk de Sage trailer hier, zijn combat trailer hier and check the Sage developer commentary video hier.

Vaardigheden – Door zijn research naar astrologie en oude wapens, beschikt Sage over ongekende krachten en vaardigheden:

 • Spatial Collapse Ontketen AOE destructie en verzwak de DP van vijanden
 • Rift Chain Beweeg snel over korte afstanden zonder last te hebben van obstakels
 • Sage is de enige class in Black Desert welke de Hystria Ruins en Aakman Temple dungeons kan betreden zonder de normaal benodigde sleutel items – dit geeft avonturiers een voorsprong met de meest belonende activiteiten in de game.

Black Desert Console events

Er wachten grote beloningen voor avonturiers die met Sage spelen

 • Na het voltooien van Sage’s quests krijgen avonturiers handige items zoals een 7 days value package, Eyes of the Wise, Atoraxxion Chandelier, en een Trainer’s Flute.
 • Voor diegene die Sage voor 28 april weten te levelen naar lvl 62 kunnen uitkijken naar crafting materialen en items om je karakter te verbeteren (Cron Stones, Advice of Valks, Gold Bars, Artisan Memory, Laila’s Petal, en Shakatu’s Rare Chest)
 • Pearl Abyss heeft het oude wapen Kyve at random op de jachtvelden gedropt. Spelers die deze kunnen vinden, krijgen buffs in de vorm van 300% extra skill EXP en 100% combat EXP.

Voor meer informatie over Sage and Black Desert’s speciale events voor Pasen op PC en Console bezoek de officiële website.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box