SQUARE ENIX onthult Life is Strange: True Colors

thumbnail

SQUARE ENIX Ltd. heeft vandaag Life is Strange: True Colors aangekondigd tijdens de SQUARE ENIX PRESENTS-livestream. Dit nieuwste deel in de franchise is ontwikkeld door Deck Nine Games, de ontwikkelaar achter Life is Strange: Before the Storm, in samenwerking met Square Enix External Studios. Life is Strange: True Colors werd door muziekartiest en social media-ster mxmtoon onthuld als hoogtepunt van de digitale show. Daarnaast onthulde het bedrijf de Life is Strange Remastered Collection, een verzameling van de hooggeprezen games Life is Strange en Life is Strange: Before the Storm met verbeterde graphics en animaties.

Bekijk hier de Life is Strange: True Colors-trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=QtmLoZkFXA4

Voor het eerst in de franchise hoeven spelers niet te wachten op volgende afleveringen – spelers kunnen Life is Strange: True Colors beleven als een enkele release.

Spelers kunnen het stadje Haven Springs verkennen als Alex Chen, die wordt gespeeld door opkomend talent Erika Mori, en tot leven gewekt door geavanceerde performance capture-technologie. Alex verbergt al lange tijd haar ‘vloek’: de paranormale kracht van Empathy, een bovennatuurlijke vaardigheid die haar in staat stelt sterke emoties van anderen – die ze ziet als vlammende, gekleurde aura’s – te ervaren, absorberen en manipuleren. Wanneer haar broer bij een zogenaamd ongeluk om het leven komt, moet Alex eindelijk haar kracht omarmen om de waarheid te vinden – en de duistere geheimen bloot te leggen die onder het stadje liggen begraven. Ga met Alex Chen op reis en gebruik haar krachten om haar toekomst te bepalen.

Terwijl spelers Haven Springs verkennen, kunnen ze genieten van een exclusieve soundtrack, met nieuwe tracks van mxmtoon en Novo Amor, en gelicenseerde nummers van onder andere Radiohead, Phoebe Bridgers, Gabrielle Aplin en nog veel meer.

Jeff Litchford, Vice President van Deck Nine Games: “Het was voor ons een grote eer om terug te keren naar de levendige, emotionele en impactvolle wereld van Life is Strange. We nemen jullie graag mee in een nieuw verhaal, een verhaal over empathie, menselijke verbinding en de strijd om je eigen thuis te vinden. Dankzij alle vorderingen op het gebied van storytelling, ontwikkelingstechnologie en premium voice-acting die we hebben gemaakt sinds Life is Strange: Before the Storm worden spelers dieper dan ooit ondergedompeld in de meeslepende wereld van Life is Strange: True Colors. ”

Tijdens de show werd ook de Life is Strange Remastered Collection aangekondigd. Deze verzameling bevat geremasterde versies van Life is Strange en Life is Strange: Before the Storm, met verbeterde beelden en animaties. De verzameling komt beschikbaar als onderdeel van de Ultimate Edition van Life is Strange: True Colors en, later dit jaar, als opzichzelfstaande editie.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Arby
  Lid
  302
  28 dagen geleden

  Ziet er toch weer goed uit, LiS is een van mijn favo game maar vond LiS2 wat tegenvallen.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box