SQUARE ENIX onthult een schat aan extra content voor NieR Replicant ver.1.22474487139…

thumbnail

Vandaag heeft SQUARE ENIX een schat aan extra content onthuld voor NieR Replicant ver.1.22474487139…, de moderne hervertelling van de cultklassieker NieR Replicant, waar zowel fans van de serie als nieuwkomers van zullen smullen. Deze vernieuwde versie van de game is verbeterd voor een modern publiek met volledige geremasterde beelden, een opnieuw opgenomen soundtrack en gloednieuwe ingesproken dialogen. Daarnaast bevat de game nieuwe verhaalcontent, extra dungeons en kostuums, inclusief diverse op NieR:Automata gebaseerde kostuums & wapens, de NieR:Automata soundtrack, en meer.

Hieronder meer details over de extra content die de game bij de lancering omvat:

 • Extra Episode – De nieuwe episode heet “Mermaid”, gaat over een schipbreuk en een klein meisje, en laat spelers genieten van een nieuw scenario met een spectaculair eindbaasgevecht.
 • Extra dungeons uit “15 Nightmares” – Deze content verscheen eerder als downloadbare content voor de originele release in Japan en is vergelijkbaar met “The World of Recycled Vessel” in het Westen. De content daagt spelers uit om een reeks dungeons te overwinnen in de wereld van het “Recycled Vessel”. Door de dungeons te voltooien, ontgrendelen spelers diverse wapens en kostuums, “Kabuki” en “Samurai.” Nadat je een van de kostuums hebt verkregen, kun je via het optiemenu vijandelijke kogels het uiterlijk van Emils gezicht geven.
 • Soundtrack from NieR:Automata – Na de eerste playthrough krijgen spelers de optie om de achtergrondmuziek te veranderen naar bepaalde tracks uit het hooggeprezen NieR:Automata.
 • Gaststerren uit NieR:Automata – De Engelse en Japanse stemacteurs van 2B en 9S zijn ook in de game opgenomen.

Naast de kostuums die spelers kunnen ontgrendelen via “15 Nightmares”, kunnen spelers vanaf de lancering een gratis “4 YoRHa” -kostuumpakket downloaden om de kostuums en wapens van hun personage te verwisselen met geliefde designs uit NieR: Automata, inclusief 9S, 2B en A2.

Bekijk hier de “NieR Replicant ver.1.22474487139… Extra Content Trailer”:

https://youtu.be/bhboNChoeJY

SQUARE ENIX releasede afgelopen weekend ook een live-action commercial van 15 seconden getiteld “NieR Replicant ver.1.22474487139… | CM | Shinjuku ver.0.25 | 2nd”, over een verwoeste stad die wordt overspoeld door vijandige Shades. Bekijk hier de video: https://www.youtube.com/watch?v=BUtPmpZRfeE

Daarnaast werden verschillende pre-orderbonussen en de tracklist voor de mini-soundtrack onthuld. De mini-soundtrack bevat drie nummers van de White Snow Edition soundtrack-cd disc 1 – “Hills of Radiant Wind”, “Song of the Ancients” en “Kainé”. Hieronder enkele platformspecifieke details:

 • PlayStation 4-systeem – Alle edities omvatten een exclusief dynamisch thema en avatarset voor het PlayStation 4-systeem. Pre-orders bevatten ook een digitaal exemplaar van de mini-soundtrack.
 • Xbox One – Pre-orders bevatten een digitaal exemplaar van de mini-soundtrack.*
 • Steam – Alle edities bevatten een speciale wallpaper-collectie. Pre-orders bevatten ook een digitale kopie van de mini-soundtrack.

* Xbox One-gebruikers kunnen de mini-soundtrack alleen in-game afspelen via een speciale app. Muziekgegevens zijn niet buiten de console beschikbaar.

NieR Replicant ver.1.22474487139… verschijnt op 23 april 2021 voor het PlayStation® 4-computerentertainmentsysteem, de Xbox One-familie van apparaten inclusief  Xbox One X en pc (Steam). De game heeft de classificatie PEGI 18 gekregen. Alle details over de verschillende edities en pre-order-bonussen is hier te vinden: http://www.niergame.com.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  474
  22 dagen geleden

  Wist niet dat Emile ook in deze zat.Vind hem de leukste wezentje uit de Nier universum.

  loeder001
  Lid
  701
  21 dagen geleden
  Reageer op  Griever

  Wist ik ook niet.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box