Square-Enix kondigt Europese release van Army Corps of Hell aan

thumbnail

Square Enix Ltd., uitgever van SQUARE ENIX interactieve entertainmentproducten in Europa en andere PAL territoria, kondigt vandaag de release van Army Corps of Hell aan, exclusief voor release op PlayStation Vita.

Army Corps of Hell wordt ontwikkeld door Entersphere, Inc. en brengt een unieke combinatie van grimmige gevechten, zwarte humor en bliksemsnelle actie naar de PlayStation Vita. Spelers besturen een leger van honderd goblinsoldaten met verschillende klassen en vaardigheden om een keur aan vijanden te verslaan en de troon van de koning van de hel te heroveren. In Army Corps of Hell kunnen spelers door de unieke bedieningselementen van de PlayStation Vita een oorlog beleven zoals nooit tevoren!

“Army Corps of Hell is een fantastische nieuwe titel voor ons, en we zijn blij dat we deze exclusief naar de PlayStation Vita kunnen brengen,” zegt Sarah Hoeksma, vice president of brand voor Square Enix Ltd., “Het team van Entersphere creëert een unieke ervaring die uitsteekt boven die van andere titels die uit zullen komen bij de introductie van de PlayStation Vita”.

Na te zijn verslagen wordt de koning van de hel ontdaan van al zijn krachten en verbannen van zijn troon. De ernstig verzwakte koning gebruikt zijn laatste krachten om de leiding te nemen van een groep goblins die zich onder zijn leiding al vechtend een weg banen door de hel om zijn troon terug te veroveren, onderweg zijn vijanden vernietigend en hun lichamen doorzoekend op voorwerpen.

Kenmerken
• Bestuur enorme goblinlegers – Verpletter je vijanden met je leger van 100 goblinsoldaten met verschillende klassen en vaardigheden. Herstel de macht van de koning, ga de strijd aan met zijn tegenstanders en herverover zijn plaats als heerser van de onderwereld!
• Beheers de PlayStation Vita! – Gebruik het achterste touch pad om je goblins instrumenten te laten bespelen die speciale krachten activeren. Laat je held herleven, verjong je soldaten en inspireer je leger om hun kracht te vergroten! Hoe beter je speelt, hoe groter de beloning die je een voordeel tegen je vijanden zullen geven.
• Gebruik je buit om je leger uit te rusten – Combineer materiaal dat je vindt bij verslagen vijanden om nieuwe uitrustingen te maken voor je troepen. Pas de uitrustingen aan en verander de look om de vaardigheden van je soldaten te vergroten.
• Werk samen met vrienden en vergroot de uitdaging – Speel met maximaal vier spelers via ad-hoc multiplayer en ga het gevecht aan met moeilijker bosses om zeldzame items te vinden!

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x