Square Enix deelt nieuwe informatie over personage Fuse van SaGa Frontier Remastered

thumbnail

Square Enix Ltd. heeft vandaag nieuwe informatie gedeeld over Fuse, het exclusieve achtste personage van SaGa Frontier Remastered, de HD-remaster van SaGa Frontier die op 15 april verschijnt voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, de Nintendo Switch, pc (Steam) en mobiele apparaten (iOS en Android).

De nieuwe informatie gaat over de nieuwe verhaallijn met Fuse als hoofdrolspeler, inclusief de voorwaarden om de extra content te ontgrendelen, de structuur van de verhaallijn en nog veel meer.

Spelers kunnen ook ontdekken wat de favoriete scènes zijn van de ontwikkelaars, aangevuld met anekdotes over de ontwikkeling van het personage en zijn verhaallijn, en andere exclusieve informatie.

SaGa Frontier Remastered is nu digitaal te pre-orderen op pc (Steam), in de PlayStation Store en in de Nintendo eShop. Spelers die de game voor het  PlayStation 4-systeem aanschaffen in de PlayStation Store ontvangen een exclusief thema.

SaGa Frontier Remastered is onderdeel van het doorgaande SaGa Project van SQUARE ENIX dat tot dusver leidde tot Westerse releases van Romancing SaGa 3, SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS en Romancing SaGa Re;univerSeSaGa Frontier Remastered komt op 15 april beschikbaar voor het Nintendo Switch-systeem, het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, pc (STEAM) en mobiele iOS- en Android-apparaten. Ga voor meer informatie naar: https://square-enix-games.com/en_GB/games/saga-frontier-remastered.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box